Lounas päivittäin

Lounas sisältää päivittäin vaihtuvan valikoiman lämpimiä pääruokia, keiton, salaattipöydän, leipää ja ruokajuomat (myös kahvin ja teen).

Lounas saatavilla ma–pe klo 11.00–14.00 ja la–su 11.00–16.00.

Aikuiset: 14,90 €

Nuoret (7–13-v.): 12,70 €

Lapset (alle 7-v.): 1,50 € / ikävuosi

  • La 18.5.

    Bataattisosekeittoa (VE, G)

    Mausteista härkislaatikkoa (VE, G)

    Yrtti-valkosipulimarinoitua kananpoikaa, pinaattia ja kirsikkatomaattia (M, G)

    Makkaralajitelma ja haudutettua hapankaalia (M)

    Höyrytettyä perunaa (VE, G)

    Lisäksi:

    Lihapullat (M, G), kananugetit (M), nakit (M, G), ranskalaiset (VE, G) ja falafelpyöryköitä VE,G

  • Su 19.5.

    Ranskalaista sipulikeittoa (VE)

    Luomutofu-kasviswokkia (VE, G)

    Ylikypsää naudan rintaa ja punaviinikastiketta (M, G)

    Kaalikääryleitä (L, G) ja puolukkasurvosta (VE, G)

    Muskottipähkinällä maustettua perunamuusia (L, G)

    Lisäksi:

    Lihapullia (M, G), kananugetteja (M), nakkeja (M, G), ranskalaisia (VE, G) ja falafelpyöryköitä (VE, G)

  • Ma 20.5.

    Chili-Inkiväärikeittoa (VE, G)

    Mausteista papumuhennosta (VE, G)

    Rapeaa kananpoikaa (M, G) ja Persiljadippiä (M, G)

    Sitruunaista lohilaatikkoa (L, G)

    Paahdettua perunaa (VE, G)

    Kouluryhmille:

    Lihapullia kermakastikkeessa (L, G) ja perunaa (VE, G)

  • Ti 21.5.

    Paahdettua kukkakaalikeitto (VE, G)

    Herkkusieni-paprikapaistosta ja chilimarinoitua nyhtökauraa (VE, G)

    Yön yli haudutettua possunniskaa pippurikastikeessa (L, G)

    Katkarapu-kananpoikapaellaa (M, G)

    Valkosipuliperunoita (VE, G)

    Kouluryhmille:

    Lihapullia kermakastikkeessa (L, G) ja perunaa (VE)

  • Ke 22.5.

    Juuressosekeittoa (VE, G)

    Paahdettua luomutofua ja kukkivia kaaleja (VE, G)

    Savupaprikalla maustettua kananpoikaa, vihreitä papuja ja kirsikkatomaattia (M, G)

    Korianterdippi (L,G)

    Basmatiriisiä (VE)

    Kouluryhmille:

    Lihapullia kermakastikkeessa (L, G) ja perunaa (VE)

  • To 23.5.

    Täyteläistä linssikeittoa (VE, G)

    Meheviä vegekoftapihvejä (VE, G) ja yrtti-valkosipuli dream fraichea (VE, G)

    Paistettuja muikkuja (L) ja tilli fraichea (L, G)

    Pippurimarinoitua härkää Dijon-kastikkeessa (L, G)

    Perunamuussia (L, G)

    Kouluryhmille:

    Kananpoikaa currykastikkeessa (L, G) ja riisiä (VE)

  • Pe 24.5.

    Rakuuna-porkkanasosekeittoa (VE, G)

    Tiederavintolan pinaattilettuja (L) ja puolukkahilloa (VE, G)

    Tomaattista kananpoikaa ja varhaiskaalia (M, G)

    Limeriisiä (VE, G)

    Lisäksi kouluryhmille:

    Kananpoikaa currykastikkeessa (L, G) ja riisiä (VE)

  • La 25.5.

    Tomaattista papukeittoa (VE, G)

    Vegaanista stroganoffia härkiksestä (VE, G) ja etikkapunajuurta (VE, G)

    Pannupihvejä tummassa sipulikastikkeessa (L)

    Puna-ahventa ja tuoretta parsaa hollandaise-kastikkeessa (L, G)
    persiljaperunaa (VE, G)

    Lisäksi:

    Lihapullat (M, G), kananugetit (M), ranskalaiset (VE, G) ja falafelpyöryköitä (VE, G)

  • Su 26.5.

    Aasialaista kasviskeittoa (VE, G)

    Lempeän tulista kasviscurrya (VE, G)

    Ylikypsää porsaanposkea koskenlaskijakastikkeessa (L, G)

    Peruna-bataattimuusia (L, G)

    Lisäksi:

    Lihapullat (M, G), kananugetit (M), ranskalaisia (VE, G) ja falafelpyöryköitä (VE, G)