Lounas päivittäin
Lounas sisältää päivittäin vaihtuvan valikoiman lämpimiä pääruokia, keiton, salaattipöydän, leipää ja ruokajuomat (myös kahvin ja teen).
Lounas saatavilla ma–pe klo 11.00–14.00 ja la–su 11.00–16.00.
Aikuiset: 14,90 €
Nuoret (7–13-v.): 12,70 €
Lapset (alle 7-v.): 1,50 € / ikävuosi
Lounaslista vko 20–21
-
La 18.5.
Bataattisosekeittoa (VE, G)
Mausteista härkislaatikkoa (VE, G)
Yrtti-valkosipulimarinoitua kananpoikaa, pinaattia ja kirsikkatomaattia (M, G)
Makkaralajitelma ja haudutettua hapankaalia (M)
Höyrytettyä perunaa (VE, G)
Lisäksi:
Lihapullat (M, G), kananugetit (M), nakit (M, G), ranskalaiset (VE, G) ja falafelpyöryköitä VE,G -
Su 19.5.
Ranskalaista sipulikeittoa (VE)
Luomutofu-kasviswokkia (VE, G)
Ylikypsää naudan rintaa ja punaviinikastiketta (M, G)
Kaalikääryleitä (L, G) ja puolukkasurvosta (VE, G)
Muskottipähkinällä maustettua perunamuusia (L, G)
Lisäksi:
Lihapullia (M, G), kananugetteja (M), nakkeja (M, G), ranskalaisia (VE, G) ja falafelpyöryköitä (VE, G) -
Ma 20.5.
Chili-Inkiväärikeittoa (VE, G)
Mausteista papumuhennosta (VE, G)
Rapeaa kananpoikaa (M, G) ja Persiljadippiä (M, G)
Sitruunaista lohilaatikkoa (L, G)
Paahdettua perunaa (VE, G)
Kouluryhmille:
Lihapullia kermakastikkeessa (L, G) ja perunaa (VE, G) -
Ti 21.5.
Paahdettua kukkakaalikeitto (VE, G)
Herkkusieni-paprikapaistosta ja chilimarinoitua nyhtökauraa (VE, G)
Yön yli haudutettua possunniskaa pippurikastikeessa (L, G)
Katkarapu-kananpoikapaellaa (M, G)
Valkosipuliperunoita (VE, G)
Kouluryhmille:
Lihapullia kermakastikkeessa (L, G) ja perunaa (VE) -
Ke 22.5.
Juuressosekeittoa (VE, G)
Paahdettua luomutofua ja kukkivia kaaleja (VE, G)
Savupaprikalla maustettua kananpoikaa, vihreitä papuja ja kirsikkatomaattia (M, G)
Korianterdippi (L,G)
Basmatiriisiä (VE)
Kouluryhmille:
Lihapullia kermakastikkeessa (L, G) ja perunaa (VE) -
To 23.5.
Täyteläistä linssikeittoa (VE, G)
Meheviä vegekoftapihvejä (VE, G) ja yrtti-valkosipuli dream fraichea (VE, G)
Paistettuja muikkuja (L) ja tilli fraichea (L, G)
Pippurimarinoitua härkää Dijon-kastikkeessa (L, G)
Perunamuussia (L, G)
Kouluryhmille:
Kananpoikaa currykastikkeessa (L, G) ja riisiä (VE) -
Pe 24.5.
Rakuuna-porkkanasosekeittoa (VE, G)
Tiederavintolan pinaattilettuja (L) ja puolukkahilloa (VE, G)
Tomaattista kananpoikaa ja varhaiskaalia (M, G)
Limeriisiä (VE, G)
Lisäksi kouluryhmille:
Kananpoikaa currykastikkeessa (L, G) ja riisiä (VE) -
La 25.5.
Tomaattista papukeittoa (VE, G)
Vegaanista stroganoffia härkiksestä (VE, G) ja etikkapunajuurta (VE, G)
Pannupihvejä tummassa sipulikastikkeessa (L)
Puna-ahventa ja tuoretta parsaa hollandaise-kastikkeessa (L, G)
persiljaperunaa (VE, G)
Lisäksi:
Lihapullat (M, G), kananugetit (M), ranskalaiset (VE, G) ja falafelpyöryköitä (VE, G) -
Su 26.5.
Aasialaista kasviskeittoa (VE, G)
Lempeän tulista kasviscurrya (VE, G)
Ylikypsää porsaanposkea koskenlaskijakastikkeessa (L, G)
Peruna-bataattimuusia (L, G)
Lisäksi:
Lihapullat (M, G), kananugetit (M), ranskalaisia (VE, G) ja falafelpyöryköitä (VE, G)