Hinnasto

Aikuisten liput (yli 16-vuotiaat):

Planetaarioelokuva ja näytösaika valitaan lipunmyynnissä.


Näyttelyt
19,00 €


Näyttelyt + planetaarioelokuva
23,50 €


Näyttelyt + 2 planetaarioelokuvaa
27,50 €


Planetaarioelokuva
13,50 €

Lasten (6-15-vuotiaat), opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten ja varusmiesten liput:

Oikeus alennettuun hintaan on todistettava lippua ostettaessa.


Näyttelyt
13,50 €


Näyttelyt + planetaarioelokuva
16,50 €


Näyttelyt + 2 planetaarioelokuvaa
19,00 €


Planetaarioelokuva
11,00 €

Perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta)


Näyttelyt + planetaarioelokuva
70,00 €

 

Katso ajankohtaiset planetaarioelokuvat.
Osta liput ennakkoon lippukaupasta!

Lipunmyynti päättyy tuntia ennen sulkemisaikaa.

 

Lisätietoa lippujen hinnoista, alennuksista ja maksutavoista:

Lapset (alle 6-vuotiaat)

Alle 6-vuotiaan lapsen Heureka-vierailu on maksavan huoltajan seurassa ilmainen. Alle 6-vuotiaan lapsen planetaariolipun hinta on 3 €, emme kuitenkaan suosittele planetaarioelokuvia alle 6-vuotiaille. Päiväkotiryhmässä saapuvat alle 6-vuotiaat maksavat koululaislipun hinnan.

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja siviilipalvelumiehet

Oikeus alennettuun hintaan on todistettava lippua ostettaessa.

Todisteeksi työttömyydestä käy kortti, johon on merkitty seuraava työvoimatoimiston käyntikerta tai Kelan/ammattiliiton päätös työttömyydestä yhdessä henkilötodistuksen kanssa. Ilman todistetta alennusta ei voida myöntää.

Ryhmäalennus

10 %:n alennus lipun hinnasta, kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa vierasta ja kun ryhmävaraus on tehty etukäteen. Ryhmäalennus ei koske koululais- eikä päiväkotiryhmiä.

Ryhmävarauslomake

Koululaishinnat

Koululaishinnat ovat voimassa suomalaisten koulujen lukuvuoden aikana päiväkotien, peruskoulujen ja toisen asteen nuorisolinjan ryhmille silloin, kun vierailu toteutetaan opettajan johdolla. Yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijat sekä aikuiskoulutuksen linjoilla opiskelevat maksavat opiskelijalipun hinnan.

Koululaishinnat

Veikkaus-korttialennus

Veikkaus-kortilla 5 euron alennus aikuisten lipputyypeistä: näyttelyt sekä näyttelyt ja yksi planetaarioelokuva. Etu on korttikohtainen, eli yksi alennus / Veikkaus-kortti. Etu on henkilökohtainen. Etu on voimassa arkisin ma-pe (ei viikonloppuisin eikä arkipyhinä).

Heureka Club

Aikuiset (16 vuotta täyttäneet) 70 €.
Lapset (6-15-vuotiaat) 50 €.

Heureka Club -kanta-asiakaskortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kortti oikeuttaa rajattomaan pääsyyn Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin. Korttia ei voi käyttää Heurekan muiden palveluiden (esim. synttäripaketin) yhteydessä. Kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen. Kanta-asiakaskortin saa Heurekan lipunmyyntipisteestä.

Avustajat

Henkilökohtainen avustaja veloituksetta. Henkilökohtaisen avustajan tulee tarvittaessa esittää maksuttomaan vierailuun oikeuttava kortti / todistus.

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikorttien lisäksi myös yleisimmät luottokortit (Visa, Visa electron, Mastercard, Eurocard, Maestro, Diners Club, American Express).

Smartumin Kulttuuriseteli, TYKY-kuntoseteli+, Luottokunnan Virikeseteli, Luottokunnan sirullinen Virikekortti sekä Ticket Mind and Body käyvät maksuvälineinä vain Heurekan lipunmyynnissä, eivät Heureka Shopissa.

Ostettua lippua tai lipunosaa ei lunasteta takaisin.

Lahjakortit

Ladattavan lahjakortin voi ostaa Heurekan lipunmyynnistä tai tilata postiennakolla (postiennakkomaksu 4,70 €) osoitteesta palvelu@heureka.fi.

Heurekan pääsylipun (näyttelyt ja yksi elokuva) voi ostaa myös Kampin Heureka Shopista.