Hinnasto

Aikuisten (yli 15-vuotiaat) Heureka-lippu 22 €/päivä.
Lasten (6-15-vuotiaat) Heureka-lippu 15 €/päivä.
Alle 6-vuotias huoltajan kanssa maksutta.
Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten ja varusmiesten Heureka-lippu 15 €/päivä.

Heureka-lippu oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaario-elokuviin yhden päivän ajan. Osta liput ennakkoon lippukaupasta!

Huom. Lipunmyynti päättyy tuntia ennen sulkemisaikaa.

Lisätietoa lippujen hinnoista, alennuksista ja maksutavoista:

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikorttien lisäksi myös yleisimmät luottokortit (Visa, Visa electron, Mastercard, Eurocard, Maestro, Diners Club, American Express).

Smartumin sirukortti sekä Kulttuuriseteli, TYKY-kuntoseteli+, Luottokunnan Virikeseteli, Luottokunnan sirullinen Virikekortti sekä Ticket Mind and Body ja Ticket Duo käyvät maksuvälineinä vain Heurekan lipunmyynnissä, eivät Heureka Shopissa.

Museokortti ei käy Heurekassa.

Ostettua lippua tai lipunosaa ei lunasteta takaisin.

Lapset (alle 6-vuotiaat)

Alle 6-vuotiaan lapsen Heureka-vierailu on maksavan huoltajan seurassa ilmainen. Päiväkotiryhmässä saapuvat alle 6-vuotiaat maksavat koululaislipun hinnan.

HUOM. Planetaario on kielletty alle 3-vuotiailta. Planetaarion ikäsuositus on 6 vuodesta ylöspäin.

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja siviilipalvelumiehet

Oikeus alennettuun hintaan on todistettava lippua ostettaessa.

Opiskelijat saavat hintaedun näyttämällä opiskelijakorttinsa. Todisteeksi riittää myös läsnäolotodistus, jossa on opiskelijan nimi ja voimassaoloaika.

Todisteeksi työttömyydestä käy kortti, johon on merkitty seuraava työvoimatoimiston käyntikerta tai Kelan/ammattiliiton päätös työttömyydestä yhdessä henkilötodistuksen kanssa. Voit tulostaa todisteen myös itse TE-toimiston sivulta http://www.te-palvelut.fi/te/fi/ --> Oma asiointi.

Työttömyystodiste voi olla paperinen maksupäätös, paperinen tuloste Oma asiointi -palvelusta, tai jompikumpi näistä sähköisessä muodossa. Ilman todistetta alennusta ei voida myöntää.

Ryhmäalennus

10 %:n alennus lipun hinnasta, kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa vierasta ja kun ryhmävaraus on tehty etukäteen. Alennus edellyttää yhteismaksua. Ryhmäalennus ei koske koululais- eikä päiväkotiryhmiä. Lue lisää täältä!

Ryhmävarauslomake

Koululaishinnat

Koululaishinnat ovat voimassa suomalaisten koulujen lukuvuoden aikana päiväkotien, peruskoulujen ja toisen asteen nuorisolinjan ryhmille silloin, kun vierailu toteutetaan opettajan johdolla. Yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijat sekä aikuiskoulutuksen linjoilla opiskelevat maksavat opiskelijalipun hinnan. Koululaishinnat edellyttävät yhteismaksua.

Koululaishinnat

Avustajat

Henkilökohtainen avustaja veloituksetta. Henkilökohtaisen avustajan tulee tarvittaessa esittää maksuttomaan vierailuun oikeuttava kortti/todistus.

Heureka Club

Aikuiset (16 vuotta täyttäneet) 70 €.
Lapset (6-15-vuotiaat) 50 €.

Heureka Club -kanta-asiakaskortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kortti oikeuttaa rajattomaan pääsyyn Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin. Korttia ei voi käyttää Heurekan muiden palveluiden (esim. synttäripaketin) yhteydessä. Kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen. Kanta-asiakaskortin saa Heurekan lipunmyyntipisteestä ja Heurekan verkkokaupasta. Lue lisää.

Lahjakortit

Ladattavan lahjakortin voi ostaa Heurekan lipunmyynnistä, Heurekan verkkokaupasta tai tilata postiennakolla (postiennakkomaksu 4,70 €) osoitteesta asiakaspalvelu@heureka.fi.

Heurekan pääsylippuja (22 e / 15 e)  voi ostaa myös Kampin Heureka Shopista.

Korttiedut

  • Veikkaus-kortti. Veikkaus-kortilla kaksi aikuista yhden hinnalla lauantaisin ja sunnuntaisin. Etu on voimassa  4.5.–19.6. 2016 ja 1.8.2016 – 31.1.2017. Yksi etu per Veikkaus-kortti. Etu on henkilökohtainen. Voit todentaa asiakkuutesi myös mobiilisovelluksella.
  • Helsinki Card-kortilla -20% alennus aikuisten ja lasten normaalihintaisista Heureka-lipuista. Etu on henkilökohtainen, kortilla saa yhden 20 % alennuksen.
  • Mannerheimin lasten-suojeluliiton (MLL) jäsenkortti. -10 % aikuisten ja lasten lipuista (max. 2 aikuista + 2 lasta).
  • Opettajat (OAJ-kortti tai muu todistus). Veloituksetta, jos luokalle on varattu vierailu (varausnumero tulee esittää lippukassalla). Muussa tapauksessa koululaishinnoilla. Koululaisvierailun yhteydessä, lue lisää.
  • ICOM-kortti. Veloituksetta (kortin haltija).
  • Pressikortti. Veloituksetta (kortin haltija), lue lisää.

    HUOM! Museokortti ei käy Heurekassa.