Hinnasto

Aikuisten liput (yli 16-vuotiaat):

Planetaarioelokuva ja näytösaika valitaan lipunmyynnissä.


Näyttelyt
19,00 €


Näyttelyt + planetaarioelokuva
23,50 €


Näyttelyt + 2 planetaarioelokuvaa
27,50 €


Planetaarioelokuva
13,50 €

Lasten (6-15-vuotiaat), opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten ja varusmiesten liput:

Oikeus alennettuun hintaan on todistettava lippua ostettaessa.


Näyttelyt
13,50 €


Näyttelyt + planetaarioelokuva
16,50 €


Näyttelyt + 2 planetaarioelokuvaa
19,00 €


Planetaarioelokuva
11,00 €

 

Perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta)


Näyttelyt + planetaarioelokuva
70,00 €

 

Huom. Lipunmyynti päättyy tuntia ennen sulkemisaikaa.
Kaikkiin näyttelyihin oikeuttava ranneke on voimassa koko ostopäivän.
Katso ajankohtaiset planetaarioelokuvat.
Osta liput ennakkoon lippukaupasta!

Lisätietoa lippujen hinnoista, alennuksista ja maksutavoista:

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikorttien lisäksi myös yleisimmät luottokortit (Visa, Visa electron, Mastercard, Eurocard, Maestro, Diners Club, American Express).

Smartumin sirukortti sekä Kulttuuriseteli, TYKY-kuntoseteli+, Luottokunnan Virikeseteli, Luottokunnan sirullinen Virikekortti sekä Ticket Mind and Body käyvät maksuvälineinä vain Heurekan lipunmyynnissä, eivät Heureka Shopissa.

Ostettua lippua tai lipunosaa ei lunasteta takaisin.

Lapset (alle 6-vuotiaat)

Alle 6-vuotiaan lapsen Heureka-vierailu on maksavan huoltajan seurassa ilmainen. Alle 6-vuotiaan lapsen planetaariolipun hinta on 3 €, emme kuitenkaan suosittele planetaarioelokuvia alle 6-vuotiaille. Päiväkotiryhmässä saapuvat alle 6-vuotiaat maksavat koululaislipun hinnan.

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja siviilipalvelumiehet

Oikeus alennettuun hintaan on todistettava lippua ostettaessa.

Todisteeksi työttömyydestä käy kortti, johon on merkitty seuraava työvoimatoimiston käyntikerta tai Kelan/ammattiliiton päätös työttömyydestä yhdessä henkilötodistuksen kanssa. Ilman todistetta alennusta ei voida myöntää.

Ryhmäalennus

10 %:n alennus lipun hinnasta, kun ryhmässä on vähintään 20 maksavaa vierasta ja kun ryhmävaraus on tehty etukäteen. Alennus edellyttää yhteismaksua. Ryhmäalennus ei koske koululais- eikä päiväkotiryhmiä.

Ryhmävarauslomake

Koululaishinnat

Koululaishinnat ovat voimassa suomalaisten koulujen lukuvuoden aikana päiväkotien, peruskoulujen ja toisen asteen nuorisolinjan ryhmille silloin, kun vierailu toteutetaan opettajan johdolla. Yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijat sekä aikuiskoulutuksen linjoilla opiskelevat maksavat opiskelijalipun hinnan. Koululaishinnat edellyttävät yhteismaksua.

Koululaishinnat

Avustajat

Henkilökohtainen avustaja veloituksetta. Henkilökohtaisen avustajan tulee tarvittaessa esittää maksuttomaan vierailuun oikeuttava kortti/todistus.

Heureka Club

Aikuiset (16 vuotta täyttäneet) 70 €.
Lapset (6-15-vuotiaat) 50 €.

Heureka Club -kanta-asiakaskortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kortti oikeuttaa rajattomaan pääsyyn Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin. Korttia ei voi käyttää Heurekan muiden palveluiden (esim. synttäripaketin) yhteydessä. Kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen. Kanta-asiakaskortin saa Heurekan lipunmyyntipisteestä ja Heurekan verkkokaupasta. Lue lisää.

Lahjakortit

Ladattavan lahjakortin voi ostaa Heurekan lipunmyynnistä, Heurekan verkkokaupasta tai tilata postiennakolla (postiennakkomaksu 4,70 €) osoitteesta palvelu@heureka.fi.

Heurekan pääsylipun (näyttelyt ja yksi elokuva) voi ostaa myös Kampin Heureka Shopista.

Korttiedut

  • Veikkauskortti. Veikkaus-kortilla 5 euron alennus aikuisten normaalihintaisista lipuista arkisin (ma-pe, ei viikonloppuisin eikä arkipyhinä): näyttelyt tai näyttelyt ja yksi planetaarioelokuva. Etu on korttikohtainen, eli yksi alennus/Veikkaus-kortti. Etu on henkilökohtainen. Voit todentaa asiakkuutesi myös mobiilisovelluksella.
  • Mannerheimin lasten-suojeluliiton (MLL) jäsenkortti. -10 % kaikista lipputyypeistä (max. 2 aikuista + 2 lasta).
  • Opettajat (OAJ-kortti tai muu todistus). Veloituksetta, jos luokalle on varattu vierailu (varausnumero tulee esittää lippukassalla). Muussa tapauksessa koululaishinnoilla. Koululaisvierailun yhteydessä, lue lisää.
  • ICOM-kortti. Veloituksetta (kortin haltija).
  • Pressikortti. Veloituksetta (kortin haltija), lue lisää.