Saapumisohjeet

Navigointiosoite Kuninkaalantie 5, 01300 Vantaa.

Näin saavut omalla autolla tai tilausbussilla

Henkilöautoille ja busseille on runsaasti ilmaista paikoitustilaa Heurekan parkkipaikalla junaradan toisella puolella osoitteessa Kuninkaalantie 5. Parkkipaikalle on opasteet Tikkurilasta ja Kehä III:lta. Kartta yllä.

Näin saavut julkisilla liikennevälineillä

Heurekaan on helppo tulla junalla. Lähes kaikki pääradan lähiliikenteen junat ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Tikkurilassa, joka on Heurekaa lähin rautatieasema. Lentoasemalta Tikkurilan asemalle liikennöi lähijuna P. Asemalta on viitoitus Heurekaan, jonne on kävelymatkaa noin 500 m radan länsipuolta Helsinkiin päin.

Junalla Helsingin rautatieasemalta tai Pasilasta: Lähijunat D, I, K, N, T, R ja Z.

Junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalta: Lähijuna P liikennöi lentoasemalta ja pysähtyy Tikkurilan asemalla. Matka-aika on vain 15 minuuttia. Vastakkaiseen suuntaan (Tikkurilasta lentoasemalle) liikennöi I-juna. Molempien junien vuoroväli on arkisin ja lauantaisin päiväsaikaan 10 minuuttia. Illalla ja sunnuntaisin vuoroväli on 15 minuuttia.

Vantaan sisäiset bussit: Busseilla voi tulla Vantaan sisäisillä linjoilla Tikkurilan asemalle. Helsingistä pääsee bussilla nro 611 Tikkurilan asemalle.

Invapysäköinti

Invapysäköinti sijaitsee Heureka-rakennuksen edessä osoitteessa Kuninkaalantie 7. Ajo Härkävaljakontien (Helsinki) kautta. Lue lisää esteettömyydestä.

Tavaratoimitukset

Tavaratoimitukset Heurekan rakennuksen D-ovelle, osoitteeseen Kuninkaalantie 7. Ajo tiedekeskukseen Härkävaljakontien (Helsinki) kautta.