Lounas päivittäin
Lounas sisältää päivittäin vaihtuvan valikoiman lämpimiä pääruokia, keiton, salaattipöydän, leipää ja ruokajuomat (myös kahvin ja teen).
Lounas saatavilla ma–pe klo 11.00–14.00 ja la–su 11.00–16.00.
Aikuiset: 14,90 €
Nuoret (7–13-v.): 12,70 €
Lapset (alle 7-v.): 1,50 € / ikävuosi
Lounaslista vko 17
-
Ma 22.4.
Rakuunalla
maustettu porkkanasosekeitto (VE, G)Paahdettua
punajuurta ja timjamimarinoitua nyhtökauraa (VE)Kermaista
valkosipuli härkäpataa (L, G)Seesampaahdettua
kananpoikaa paprika-papupedillä (M, G)Basmatiriisiä
(VE)Kouluryhmille:
Kalamurekepihvejä (L, G) ja höyrytettyä perunaa (VE)
-
Ti 23.4.
Kesäkurpitsa-fenkoli
keitto (VE, G)Tiederavintolan
meheviä papu-juurespihvejä (VE) ja Mango-chili dreamfraichea (VE)Pitkään
haudutettua porsaanposkea punaviinikastikkeessa (M, G)Lohilaatikkoa
(L, G)Paahdettua
perunaa (VE, G)Kouluryhmille:
Lihapullia
tomaattikastikkeessa (L, G) ja pastaa (VE) -
Ke 24.4.
Herkkusienikeitto
(VE, G)Paistettua
tofua ja harissabataattia (VE, G)Sitruuna-basilika
maustettua maalaiskananpaistia (M, G)Kebabia
mausteisessa tomaattikastikkeessa (L, G) ja jogurttikastiketta (L, G)Kurkumariisiä (VE)
Kouluryhmille:
Lihapullia
ruskeassa kastikkeessa (L, G) ja Höyrytettyä perunaa (VE) -
To 25.4.
Paahdettu
paprikakeitto (VE, G)Värikkäitä
kasviksia ja limonellomifua (L, G)Valkoviinissä
haudutettua puna-ahventa (M, G)Paahdettua
porsasta hunaja-pippurikastikkeessa (L, G)Paahdettua
timjamiperunaa (VE, G)Kouluryhmille:
Lihapullia
ruskeassa kastikkeessa (L, G) ja paahdettua perunaa (VE) -
Pe 26.4.
Basilikalla
maustettu tomaattikeitto (VE, G)Kasvismoussaka
(VE)Paneroitua
kampelaa (G) ja Tilli-sitruuna kermaviiliä (L, G)Toscanalainen
lihapata naudanpaistista (L)Silkkistä perunamuusia (L, G)
Kouluryhmille:
Kananpoikaa
currykastikkeessa (L, G) ja Riisiä (VE) -
La 27.4.
Hernesosekeitto
(VE, G)Afrikkalainen
kikherne-kasvispata (VE, G)Chili con carne naudanjauhelihasta (M, G)
Paneroitua kananpaistia ja paahdettuja
kauden vihanneksia (M, G) ja pippurifraichea (L, G)Basmatiriisiä (VE, G)
Lisäksi: Lihapullat M,G kananugetit M ,
nakit M,G ja ranskalaiset VE, G, Falafelpyöryköitä VE,G -
Su 28.4.
Täyteläinen
kikhernekeitto (VE, G)Metsäsienirisottoa
(VE, G)Karamellisoitua
kananpoikaa tulisessa Gochujangkastikkeessa (M, G)Pannupihvejä
(L, G) ja pekonimajoneesia (M, G)
Maalaislohkoperunoita
(VE)Lisäksi: Lihapullat M,G kananugetit M, nakit M,G ja ranskalaiset VE, G, Falafelpyöryköitä
VE,G