Avoimet työpaikat

Töihin Heurekaan?

Tiedekeskus Heureka on monipuolinen elämyskokonaisuus, joka tarjoaa vuorovaikutteisia näyttelyitä, planetaarioelokuvia ja tiedeohjelmia ympäri vuoden. Heureka jakaa oivaltamisen ilon lähes 300 000 kävijän kanssa vuosittain. Kävijämäärästä noin neljännes on koulu- ja oppilaitosryhmiä.

Tiedekeskus Heureka Vantaan Tikkurilassa on monipuolinen elämyskokonaisuus, jossa on tarjolla vuorovaikutteisia näyttelyitä, planetaarioelokuvia ja tiedeohjelmia ympäri vuoden. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajankeskuksista, joka jakaa oivaltamisen ilon lähes 300 000 kävijän kanssa vuosittain.

KOULU- JA KANTA-ASIAKASMARKKINOINNIN KEHITTÄJÄÄ

Koulutiedottajan tehtävään määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.11.2017–03.10.2018.

Koulu- ja kanta-asiakasmarkkinoinnin kehittäjä markkinoi Heurekan tarjontaa kouluille ja oppilaitoksille, kanta-asiakkaille sekä muille ryhmille. Tehtäviin kuuluu näille kohderyhmille suunnatun viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, opettajien asiakaspalvelu varaustilanteissa, kanta-asiakkaille sekä harraste- ja muille ryhmille suunnatun markkinoinnin kehittäminen, kyselyiden ja erilaisten selvitysten toteutus, tilaisuuksien järjestäminen sekä tapahtumiin osallistuminen. Tehtävään valittu henkilö on osa Heurekan myynti- ja markkinointitiimiä ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä koulutarjonnan ja yleisötapahtumien sisältöä suunnittelevan tiimin sekä innoitustiimin kanssa. Hän on myös mukana Heurekan koulumaailmaan suunnatuissa projekteissa.  Tehtävä edellyttää valmiutta työskennellä satunnaisesti viikonloppuisin ja iltaisin.

Edellytämme soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa, kokemusta viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, erittäin sujuvaa kirjoitustaitoa, hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti), esiintymiskokemusta sekä tieto- ja viestintätekniikan hyvää hallintaa (toimisto-ohjelmat, kokemus asiakkuudenhallinta- ja varausjärjestelmistä eduksi) sekä myyntihenkisyyttä. Arvostamme lisäksi opetusalan tuntemusta sekä kokemusta koulujen ja oppilaitosten kanssa työskentelystä ja/tai ryhmille suunnatusta myyntityöstä.

Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksineen sekä ansioluetteloa viimeistään 1.10. osoitteeseen tuomas.olkku@heureka.fi. Lähetä viesti otsikolla ”Koulu- ja kanta-asiakasmarkkinoinnin kehittäjä”. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja palvelujohtaja Heli Ainoa, 040 9015295 ma 18.9. klo 9-11 välillä tai pe 22.9. klo 10–15 välillä. Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus ajalle 13.11.2017–03.10.2018.

ASIAKASPALVELUUN HAETAAN ASIAKASPALVELUHENKILÖITÄ

Asiakaspalveluyksikkö hakee osa-aikaiseen työsuhteeseen tuntityösopimuksella asiakaspalveluhenkilöitä.

Työtehtäviin sisältyvät lipunmyynti, aula- ja kokouspalvelu, järjestyksenvalvonta, planetaarioelokuvien esittäjänä toimiminen sekä muita monipuolisia asiakaspalvelu- ja neuvontatehtäviä. Työ on vuorotyötä, pääasiassa viikonlopputöitä (1-2 viikonloppua kuukaudessa), sopimuksesta myös arkityövuoroja mm. sesonkiaikoina.

Edellytämme kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti). Arvostamme kokemusta kassatyöstä ja kokouspalvelutoiminnoista sekä joustavuutta ja yhteistyöhenkisyyttä. Järjestyksenvalvojakortti on eduksi.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse viimeistään 15.9.2017 osoitteella tiina.brunetto@heureka.fi

Lisätiedot: asiakaspalvelupäällikkö Tiina Brunetto, puh 040-9015363, tiina.brunetto@heureka.fi