Avoimet työpaikat

Töihin Heurekaan?

Tiedekeskus Heureka on monipuolinen elämyskokonaisuus, joka tarjoaa vuorovaikutteisia näyttelyitä, planetaarioelokuvia ja tiedeohjelmia ympäri vuoden. Heureka jakaa oivaltamisen ilon lähes 300 000 kävijän kanssa vuosittain. Kävijämäärästä noin neljännes on koulu- ja oppilaitosryhmiä.

Tiedekeskus Heureka Vantaan Tikkurilassa on monipuolinen elämyskokonaisuus, jossa on tarjolla vuorovaikutteisia näyttelyitä, planetaarioelokuvia ja tiedeohjelmia ympäri vuoden. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajankeskuksista, joka jakaa oivaltamisen ilon lähes 300 000 kävijän kanssa vuosittain.

Tiedekeskus Heureka etsii suunnittelupäällikköä

Tiedekeskus Heureka on monipuolinen elämyskokonaisuus, joka inspiroi oivaltamaan ja osallistumaan. Heureka houkuttelee vuosittain noin 300 000 hengen yleisön Vantaan Tikkurilaan, ja globaalisti sen näyttelyitä kokee vuodessa noin miljoona ihmistä eri puolilla maailmaa.

Suunnittelupäällikkö toimii Heurekan suunnitteluyksikössä näyttelytuottajien, sisältösuunnittelijoiden, muotoilijoiden ja graafisten suunnittelijoiden esimiehenä. Suunnittelupäällikkö vastaa Heurekan näyttelytuotannon suunnittelusta ja projektien hallinnasta sekä osallistuu aktiivisesti Heurekan varainhankintaan. Hän toimii tarvittaessa myös itse näyttelyhankkeen projektipäällikkönä. Suunnittelupäällikkö toimii yhteistyössä kaikkien Heurekan yksiköiden sekä Heurekan näyttelyviennin kanssa. Suunnittelupäällikön esimies on elämysjohtaja.

Suunnittelupäälliköltä edellytämme: akateemista loppututkintoa,
 esimieskokemusta, kokemusta vuorovaikutteisten näyttelyiden suunnittelusta
, kokemusta vaativien projektien ja niitä toteuttavien verkostojen hallinnasta, 
erinomaisia neuvottelu-, viestintä- ja yhteistyötaitoja,
 paineensietokykyä, halua ja kykyä kehittää Heurekan elämystuotantoa ja projektijohtamista sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää moniaistista tiedeviestintää yhdessä alan parhaiden ammattilaisten ja Heurekan kiinnostuneen yleisön kanssa. Tehtävän merkityksellisyyttä ja vaikuttavuutta rikastuttavat monipuoliset yhteistyöverkostot Suomessa ja ulkomailla. Tule tekemään Heurekasta hauskin tapa innostua tieteestä, oppia ja viettää aikaa yhdessä!

Suunnittelupäällikkö aloittaa tehtävässään sopimuksen mukaan syksyllä 2017.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen toimitetaan 8.5.2017 mennessä Mikko Myllykoskelle, mikko.myllykoski@heureka.fi.

Lisätietoja: elämysjohtaja Mikko Myllykoski, 040 9015 244.