Avoimet työpaikat

Töihin Heurekaan?

Tiedekeskus Heureka on monipuolinen elämyskokonaisuus, joka tarjoaa vuorovaikutteisia näyttelyitä, planetaarioelokuvia ja tiedeohjelmia ympäri vuoden. Heureka jakaa oivaltamisen ilon lähes 300 000 kävijän kanssa vuosittain. Kävijämäärästä noin neljännes on koulu- ja oppilaitosryhmiä.

Avoimet työpaikat

Haemme
kahta show-innoittajaa kesäksi laivalle

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.6.—13.8.2018. Työaika on noin 24—40 tuntia viikossa. Työ sisältää vauhdikkaiden tiede-esitysten pitämistä ja työpajan vetämistä laivalla. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä yhtäjaksoisesti viikoittain, noin 3-5 päivää kerrallaan, koko kesän aikana.

Työn vaatimukset:

– Vankkaa kokemusta esiintymisestä ja ison yleisön edessä olemisesta

– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun

– Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista taitoa

– Iloista ja positiivista asiakaspalvelutaitoa

– Yliopisto- tai korkeakouluopinnot sekä pedagogiset opinnot ovat eduksi

Hakemukset lähetetään sähköpostitse 16.5.2018 mennessä osoitteella merja.nuutinen@heureka.fi Lisätiedot tehtävästä: innoituspäällikkö Merja Nuutinen p. 040 9015236 tai merja.nuutinen@heureka.fi

Heureka Shop
hakee
extramyyjiä ja somistajaa

Heureka Shop hakee ekstramyyjiä tilapäistarpeeseen ja sesonkiajoiksi sekä somistajaa 1-5 päiväksi kuukaudessa myymälä- ja näyteikkunasomistukseen. Työhön vaaditaan aiempaa myyntikokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Haemme osa-aikaisia myyjiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sovit hyvin joukkoomme, jos olet energinen ja ihmisläheinen tiimipelaaja. Sinulla on myynnillinen asenne kohdallaan ja ymmärrät, että menestymme vain jos asiakaspalvelumme on korkeatasoista, iloista ja arvostavaa. Olet ripeä, ennakkoluuloton ja kiinnostunut tieteestä ja taiteesta.

Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan. Ekstramyyjien ja somistajan hakemukset tulee lähettää 31.5. klo 16.00 mennessä osoitteeseen paivi.astren@heureka.fi. Haastattelut näihin tehtäviin järjestetään kesäkuussa. Hakemukset tulee otsikoida haettavan tehtävän mukaan (ekstramyyjä/somistaja).

Lisätietoja ja hakemukset: paivi.astren@heureka.fi.