Daily Programme

11:00
Planetarium movies

Áróra (21 min)

11:45
Planetarium movies

Beyond the Sun (26 min)

12:00
Programme

Laboratory experiment: Bubbles and gas (15 min)

12:30
Programme

We feed the rats (10 mins)

12:30
Programme

Laboratory experiment: Bubbles and gas (15 min)

13:00
Planetarium movies

The Sun, Our Living Star (25 min)

13:15

Science On a Sphere (15 min)

13:45
Planetarium movies

Áróra (21 min)

14:15

Fun is in the air (15 min)

14:30
Planetarium movies

Beyond the Sun (26 min)

15:00
Programme

Laboratory experiment: Bubbles and gas (15 min)

15:15
Planetarium movies

The Sun, Our Living Star (25 min)

15:30
Programme

We feed the rats (10 mins)

15:30
Programme

Laboratory experiment: Bubbles and gas (15 min)

16:00
Planetarium movies

Áróra (21 min)

16:15

Science On a Sphere (15 min)

16:45
Planetarium movies

Beyond the Sun (26 min)

17:30
Planetarium movies

The Sun, Our Living Star (25 min)

No events found
Programme has ended for this day