Eläköön leikki

Oppimateriaalit Leikin voima -näyttelyyn

Eläköön leikki – oppimateriaalia Leikin voima -näyttelyyn

Orientoidu Leikin voima -näyttelyn maailmaan, kasvata tunnetaitojasi ja harjoittele vuorovaikutusta kaverin kanssa. Tuhti tehtäväpaketti tarjoaa monenlaista tekemistä ennen Heureka-vierailua ja auttaa palaamaan näyttelyssä koettuihin aiheisiin koululla vierailun jälkeen. Materiaali toimii myös täysin ilman näyttelykäyntiä. Tutustu siis rohkeasti ja nappaa parhaat harjoitukset ryhmällesi.

Eläköön leikki -oppimateriaalit

Oppimateriaali sisältää ennakko- ja jälkitehtäviä Leikin voima -näyttelyn teemoja tukemaan. Materiaali soveltuu alakoulun luokille.

Oppimistehtävien tavoitteet
Tehtävät toimivat orientoivina ja syventävinä Heureka-käyntiä varten ja sen jälkeen. Teemoina tehtävissä ovat leikkiminen, tunnekasvatus, draamakasvatus ja ilmaisuoppi.

Oppimistehtävien soveltuvuus ja menetelmät
Tehtävät soveltuvat monen ikäisille ja -tasoisille alakoulun oppilaille. Joidenkin tehtävien yhteydessä on myös tarkempi ikäsuositus. Tehtäviä tehdään yksilöinä, pareina ja ryhmässä. Menetelmät ovat eheyttäviä, tarinallisia, leikillisiä ja toiminnallisia.

Oppiaine- ja opetussuunnitelmavastaavuus
Tehtävät soveltuvat erityisesti alakoulun äidinkielen ja ilmiöoppimisen materiaaleiksi.

Materiaalin käyttö
Tehtävät sopivat toteutettaviksi ennen Heureka-käyntiä tai sen jälkeen. Tehtäviä voi käyttää yksittäisinä tai tehtävistä voi koostaa laajemman kokonaisuuden. Tehtävät soveltuvat käytettäväksi myös ilman Heureka-käyntiä.

Eläköön leikki -oppimateriaali Leikin voima -näyttelyyn

Hyppää Leikin voima -näyttelyn maailmaan

Eläköön leikkimielisyys ja uteliaisuus! Leikki on onnellisen elämän perusta, ja Heurekan leikkitieteellinen puutarha kutsuu sinua tutustumaan tarkemmin leikin eri muotoihin: hassutteluun, luovuuteen, seikkailuun ja tutkimiseen, uskallukseen sekä välittämiseen.

Tutustu Leikin voima -näyttelyyn