Etätiedeohjelmat

Etätiedeohjelmat

Syyslomalla 2021 Heurekan tiedeleiriohjelmia on tarjolla myös etäyhteyksin. Kahden tunnin etäohjelmia järjestetään keskiviikkona 20.10. Liput etäohjelmiin ovat myynnissä verkkokaupassa.

Osta liput etäohjelmiin

Yhteistyössä

  • Tutkitun tiedon teemavuosi 2021
  • Partco

Etätiedeohjelmat syyslomalla 2021

Etänä pidettävät alakouluikäisten (2009–2013 syntyneet) syysloman tiedeleiriohjelmat:

Syysloman tiedeleirejä järjestetään myös kahden tunnin etäohjelmina keskiviikkona 20.10. Etäohjelmat on koostettu täysin kesän 2021 etätiedeleirien suosikkiohjelmista. Osallistujat tekevät etäyhteyksien avulla ohjatusti tutkimuksia kotona. Tarvittavat materiaalit ovat jo kotoa löytyviä tai helposti saatavia. Kahden tunnin mittaiset ohjelmat sisältävät lyhyen 10–15 minuutin tauon välissä.

  • 20.10.2021 kello 10.00–12.00, Tiedettä ja taidetta -etäleiriohjelma (15 €):

Etäleirillä tehdään mm. taidetta jauhojen sekä partavaahdon avulla ja tutustutaan taiteen avulla kapillaari-ilmiöön.

  • 20.10.2021 kello 14.00–16.00, Limaa ja fysiikkaa -etäleiriohjelma (15 €):

Etäleirillä tutustutaan mm. DNA:n rakenteeseen, valmistetaan perunajauholimaa ja tutustutaan erilaisiin fysiikan ilmiöihin.

Liput:

Tiedeleiriliput ovat myynnissä verkkokaupassa.

Osta liput etätiedeleiriohjelmiin

Hinnat:

  • Etätiedeleiriohjelma 15 €.

Leirikirje tarvittavine infoineen lähetetään sähköpostilla lipun ostaneille ennen leiriä.

Huom! Leiripaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi.
Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisia vaihtoja voi tiedustella osoitteesta: asiakaspalvelu@heureka.fi.

Katso video etätiedeleireistä:

Heurekan tiedeleireistä:

Heurekan tiedeleireillä työskennellään monitieteellisten haasteiden parissa ongelmaratkaisu-, vuorovaikutus- ja tutkimustaitoja kehittäen. Tiedeleireillä tutkitaan ympärillämme tapahtuvia ilmiöitä oppiainerajoja ylittäen, luovuutta ja kädentaitoja hyödyntäen sekä eri tieteisiin innostaen. Heurekan tiedekasvatuskokemus mahdollistaa sen, että tiedeleirien ohjelma on monipuolinen, innostava ja aiheet edustavat laajasti sekä poikkitieteellisesti eri aloja. Heurekan tiedeleirien toimintaperiaatteita ovat itse tekeminen, vapaavalintainen ja omaehtoinen tiedeoppiminen sekä oivaltamisen ilo.