Ohjelmistossa 19.6.2018 saakka!

Pandat

Hyppää mukaan upeaan seikkailuun! The National Geographicin tekemässä ainutlaatuisessa elokuvassa nähdään jättiläispandojen elämää lähempää kuin koskaan! Elokuvassa seurataan Kiinassa sijaitsevan Wolong Panda Centerin väen ponnisteluja lajin säilyttämiseksi.

Jättiläispanda on ollut äärimmäisen uhanalainen vuoteen 2016 saakka, jonka jälkeen se on luokiteltu vaarantuneeksi lajiksi. Jättiläispandoja elää villeinä nykyään vain Kiinan keskiosissa syrjäisillä vuoristoalueilla Gansun, Shanxin ja Sichuanin maakunnissa.

 

 

Nicolas Brownin ohjaama ja Caroline Hawkinsin tuottama elokuva näyttää, miten Wolong Panda Centerin vuosikymmeniä kestäneen työn tuloksena jättiläispandojen määrä keskuksessa on saatu nostettua kolmeen sataan.

Elokuvassa päästään seuraamaan vankeudessa eläneiden pandojen vapautusta luontoon eri puolille maapalloa. Pääset seuraamaan esimerkiksi Tao Tao -nimisen pandan matkaa vankeudesta bambumetsiin.

Ikäsuositus: 6+, kielletty alle 3-vuotiailta.
Elokuvan kesto: Noin 40 min.
Kieli: Elokuva on puhuttu suomeksi, mutta sen voi kuunnella kuulokkeiden kautta ruotsin, englannin tai venäjän kielellä.