Yhä täällä -valokuvanäyttely 17.9.–24.10.2021

Ympäristötoimittajat ry juhlistaa 30-vuotista taivaltaan tiedekeskus Heurekaan kootun Yhä täällä -nimisen valokuvanäyttelyn merkeissä. Näyttelyssä on esillä yhteensä 43 ympäristö- ja luontotoimittajien ottamaa kuvaa, joissa on kolme teemaa: Elonkirjo – hengissä edelleen, Monimuotoisuus – metsissä ja soilla, Ilmastonmuutos – maailma muuttuu.

Valokuvissa nousee teemojen kautta esille luonnon monimuotoisuus, joka on yhdistyksen juhlavuoden pääteema. Mukana näyttelyssä on paitsi koskettavia luontokuvia, myös vähän rujompia kuvia esimerkiksi kaivoksista ja avohakkuista. Kuvien kohteet vaihtelevat Saharasta Huippuvuorille.

Ympäristötoimittajien jäsenistöstä mukana näyttelyssä ovat kuvaajat Päivi Arvonen, Riku Cajander, Jessica Haapkylä, Antti Koli, Markku Lappalainen, Paula Launonen, Kari Rissa, Tero Pajukallio, Jukka Palm, Eeva Pitkälä ja Pekka Virtanen sekä lisäksi työryhmään on kuulunut Tiina Harpf. Lisätietoja kuvista ja niiden kuvaajista löytyy tiedotteen liitteenä olevasta näyttelyesitteestä.

Yhä täällä -valokuvanäyttely on yleisön nähtävillä 17.9.–24.10.2021 Heurekan tapahtumatorilla pääsymaksullisella alueella. Osa kuvista on esillä pääsymaksuttomasti Heurekan Tiederavintolassa.