Henry Fordin Säätiön ja Heurekan kummiohjelma

Henry Fordin Säätiö tarjoaa 50 Uudenmaan alakoululuokalle Heureka-vierailun syksyllä 2020. Kummipakettiin sisältyy ohjattu heijastintyöpaja, planetaarioelokuva, pääsyliput Heurekaan ja turvalliset tilausbussikuljetukset luokalle (max 30 hengelle). Vierailut toteutetaan 26.10.–18.12.2020 välisenä aikana.

Työpajassa tutustutaan liikenneturvallisuuteen sekä mietitään, miksi heijastinta on tärkeää käyttää. Heurekan laboratoriossa nähdään, mikä heijastimen osa heijastaa ja minkälainen heijastin on paras. Lisäksi testataan, miltä erilaiset heijastimet autoilijan silmin näyttävät. Työpaja toteutetaan turvavälit ja hyvä hygienia huomioiden. Käytössä on mm. perinteisten mikroskooppien sijaan digitaalisia mikroskooppeja, jolloin vältetään kasvoaltistus.

Hae mukaan ohjelmaan täyttämällä allaoleva lomake 22.9.mennessä!

 

Haku Henry Fordin Säätiön kummiohjelmaan 2020

  • Jos hakemuksen lähettää joku muu kuin luokan opettaja, esim. vanhempainneuvoston jäsen, laita siitä tieto lisätietokenttään.
  • Kummipakettiin kuuluu 30 hengen bussi, joten osallistujamäärä voi olla yhteensä max 30 henkeä sisältäen oppilaat, opettajat ja avustajat.

 

Yhteistyössä

  • Henry Fordin Säätiö