Heureka tutkitusti vapaa-ajankeskusten ykkönen

Tiedekeskus Heureka on yltänyt ykkössijalle vuosittaisessa Taloustutkimuksen Vapaa-ajankeskusten imagot 2022 -tutkimuksessa. Heureka nousi kärkisijalle niin vastaajien antamien yleisarvosanojen, mielikuvatekijöiden yhteisvaikutuksen kuin suosittelutodennäköisyydenkin perusteella kaikista 31 tutkimuksessa mukana olleesta kotimaisesta vapaa-ajankeskuksesta.

Taloustutkimuksen internetpaneelissa toteuttamaan Vapaa-ajankeskusten imagot 2022 -tutkimus on osa Suomi tänään -monitilaajatutkimusta. Tutkimukseen vastasi yhteensä 3 093 iältään 15–79-vuotiasta suomalaista aikavälillä 21.9.–5.10.2022. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää eri vapaa-ajankeskusten tunnettuutta ja imagoa kuluttajien keskuudessa.

”Olemme todella iloisia ja ylpeitä näistä tutkimustuloksista. Heureka on ollut jo pitkään tässä tutkimuksessa vapaa-ajankeskusten kolmen kärjessä ja välillä joillakin mittareilla ykkösenäkin, mutta näin monella mittarilla ensimmäisen sijan saavutus on kyllä poikkeuksellista. Kuten tutkimustuloksetkin kertovat, tarjontamme on monipuolista, uudistuvaa ja se sopii koko perheelle”, toteaa Heurekan toimitusjohtaja Mikko Myllykoski.

Lue lisää Heurekan tiedotteesta