Opettajailta 7.3.

Jättimäiset dinosaurukset

Heurekan opettajailta to 7.3.2019 klo 15–20

Maaliskuun opettajaillassa tutustutaan Jättimäisiin dinosauruksiin! Heurekan uutuusnäyttelyssä voi kokea, kuinka valtavia suurimmat dinosaurukset olivat. Näyttelyssä selviää, miksi dinosaurukset kehittyivät niin isokokoisiksi, kuinka paleontologit tekevät tutkimustaan ja miten dinosaurukset näkyvät nykyajassa. Näyttely koostuu dinosaurusroboteista ja luurankojen kopioista sekä fossiileista.

Opettajaillassa biologi ja tiedetoimittaja Maija Karala kertoo dinosauruksista, niiden evoluutiosta ja tutkimuksesta. Tutustumme myös Heurekan näyttelyihin liittyviin oppimateriaaleihin. Illan aikana pääsemme hämmästelemään huikeaa tiedeteatteriesitystä, joka tutustuttaa tieteen ilmiöihin vauhdikkaiden demonstraatioiden avulla ja innostaa oppimaan uutta. Opettajaillan aluksi herkutellaan Tiederavintolan antimilla.

Ohjelma

15.00–16.00 Ilmoittautuminen & tervetulokahvit Tiederavintolassa

Auditoriossa:
16.00–16.05 Tervetuloa Heurekaan – Koulutiedottaja Tuuli Pohja, Heureka
16.05–16.45 Dinosaurukset, niiden evoluutio ja tutkimus – Biologi ja tiedetoimittaja Maija Karala
16.45–17.00 Heurekan näyttelyihin liittyvät oppimateriaalit – Pedagoginen suunnittelija Heidi Venho, Heureka

Tiedeteatterissa:
Iloa ilmasta -tiedeshow
Esitykset klo 17.15, 17.45, 18.15, 18.45 (kesto n. 20 min)

17.00–20.00 Vapaata tutustumista Jättimäiset dinosaurukset -näyttelyyn

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Milloin ja missä?

Torstaina 7.3. kello 15–20, tiedekeskus Heureka. Opettajaillan osallistujat pääsevät tutustumaan Heurekan näyttelyihin jo klo 12 alkaen. Ennen klo 15 saapuvat voivat noutaa rannekkeen nimeä vastaan lippukassalta.

Kenelle?

Opettajailta on tarkoitettu ala- ja yläkoulun, lukion, ammatillisen koulutuksen sekä ammattikorkeakoulun opettajille, varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja opettajaksi opiskeleville.

Mitä maksaa?

Opettajaillan ohjelma ja tarjoilut ovat ennakkoon ilmoittautuneille opettajille maksuttomia. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Tapahtuma on tällä hetkellä täynnä. Jos olet kiinnostunut peruutuspaikoista, lähetä viesti osoitteeseen tuuli.pohja@heureka.fi.