Hiihtoloma

Vauhdikas hiihtoloma Heurekassa!

Heurekassa on pidennetyt aukioloajat arkipäivisin hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 eli 19.2.–4.3. Heureka on avoinna arkisin 10–19 ja viikonloppuisin kello 10–18.

Luvassa on paljon kivaa tekemistä koko perheelle! Lomalla voi suunnata katseet eteenpäin Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttelyssä, joka on Heurekan ja Sitran yhteistyössä toteuttama kokonaisuus. Kolikon tie -näyttelyssä voi valmistaa kolikon omalla kuvalla ja Sähkölä-näyttelyn pakohuoneessa voi testata, selviäisikö kolmen päivän sähkökatkosta. Tutustu kaikkiin Heurekan esillä oleviin näyttelyihin.

Planetaariossa voi käydä joka päivä ihmettelemässä asteroideja, pimeää ainetta ja suloisia pandoja. Ohjelmistossa olevat planetaarioelokuvat, Törmäyskurssilla, Pimeän aineen jäljillä ja Pandat, esitetään kaikki useamman kerran päivässä. Tarkemmat aikataulut löytyvät kalenterista.

Hiihtolomapäivinä on luvassa myös rottakoripallo-otteluita sekä tiedeteatteriesityksiä. Luovan rakentelun alueella Ideaverstaassa pääsee mm. rakentamaan pienen mäkiauton ja tekemään sähköisen ketjureaktion.

Laboratorioissa järjestetään lyhyitä ohjelmia ja Tiedettä pallolla -kohteella on opastettuja ohjelmia. Katso tarkemmat aikataulut kalenterista.

Tarkista hiihtolomaviikkojen päiväkohtainen ohjelma kalenterista valitsemalla haluamasi viikonpäivä.

Avoinna on myös Suomen ensimmäinen Tiederavintola, jossa pääset herkuttelemaan juuri remontoidussa miljöössä!

Kalenteri