Innovaatiofestarit Heurekassa 24.–28.10.2022

Heureka-liput vain 10 €

Vantaan Innovaatiofestarit näkyvät myös Heurekassa 24.–28.10.

Vantaan voittamaa Euroopan nouseva innovaatiokaupunki -palkintoa juhlistetaan Innovaatiofestariviikolla 24.–30.10.2022 ympäri Vantaata. Myös Heurekassa!

Nimittäin Innovaatiofestariviikon kunniaksi Heureka-liput kustantavat vain 10 € 24.–28.10.2022 (ma–pe). Festariviikolla Heurekan Ideaverstaalla on tarjolla maksuttomia walk in -työpajoja (Optinen morsekone ja Kouluta käsivarsi). Lisäksi kaikki Heurekan näyttelyt ovat avoinna.

Osta liput

Optinen morsekone -työpajassa rakennetaan pieni laite, joka siirtää tietoa morsekoodina valokuitua pitkin. Havainnollisella laitteella voi viestiä ihan oikeasti, ja se opettaa niin viestinnän historiaa kuin uusinta tekniikkaakin. Morsekone on helppo valmistaa, ja oman tuotoksensa voi viedä mukanaan kotiin.

Kouluta käsivarsi -työpajassa tutustutaan tekoälyn ja robotiikan mahdollisuuksiin. Työpajassa selaimella käytettävä Googlen Teachable Machine -tekoäly koulutetaan havaitsemaan liikettä tai kuvia. Tämä malliaineisto ladataan mikrokontrolleriin, joka ohjaa kehittynyttä robottikäsivartta. Lopputulos on älykäs robotti, jota kävijä ohjaa vartalonsa liikkeillä.

Katso työpajojen aikataulut kalenterista

Mikä Innovaatiofestari?

Lue lisää Innovaatiofestarista Vantaan kaupungin sivuilta.

Katso kaikki Innovaatiofestariviikon tapahtumat Vantaan tapahtumakalenterista.