Kevätretkelle Heurekaan

Tervetuloa kevätretkelle Heurekaan

Nyt on aika suunnitella ja varata kevään hauskin opintoretkipäivä! Kahden vuoden tauon jälkeen odotamme runsaasti iloisia, innostuneita ja kekseliäitä oman elämänsä Einsteineja tutkimaan ja kokeilemaan näyttelyihimme, ihastumaan planetaarioon ja oivaltamaan ohjelmiimme. Meiltä löytyy taatusti hauskaa tekemistä ja viihtymistä niin koululuokille kuin varhaiskasvatuksen ryhmillekin.

Jotta saatte varmasti ilon irti kauan odotetusta luokkaretkipäivästä ja kaikki sujuisi niin kuin pitääkin, kurkkaathan alta tärkeimmät vinkit onnistuneeseen vierailuun. Ja sitten ei muuta kuin tervetuloa!

 

 

Ole ajoissa ja varaa nyt

Parhaat kevätretket ovat niitä, jotka on suunniteltu ja varattu ajoissa ja sitten voikin keskittyä vain hauskuuden odottamiseen. Tee siis varauksesi ajoissa, niin varmistat ryhmällesi vuoden hauskimman ja opettavaisimman päivän. Kaikki kevätretkivaraukset tehdään suoraan sähköiseen varausjärjestelmään.

Tee kevätretkivaraus

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Mitä liput maksavat? Voiko Heurekaan ottaa omia eväitä? Entä mihin oppilaiden reput mahtuvat vierailun ajaksi? Näihin ja moniin muihin mieltä mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin löydät vastaukset tästä.

Suunnittele Heureka-vierailu

Pääsenkö laboratorioon?

Kyllä pääset! Luokkaretkisesongin aikana haluamme varmistaa, että mahdollisimman moni pääsisi kokeilemaan laboratoriotyöskentelyä, saisi maistiaisen tiedeteatterin ihmeistä tai yllättyisi iloisesti näyttelyissä olevista erikoisohjelmista. Niinpä normaalisti koulutarjonnassa olevat ennakkovarattavat ohjelmat ovat tarjolla huhtikuun loppuun asti. Toukokuussa tarjoamme mahdollisuuksia tutustua nonstoppina laboratoriokokeisiin, tiedeteatteriesityksiin ja näyttelyalueen tapahtumiin. Näihin ei varata paikkoja etukäteen. Näyttelyliput ja paikat planetaarioelokuviin varataan normaalisti ennakkoon kuumimpana kevätretkisesonkinakin.

Turvallisen vierailun ABC

Koronarajoitukset poistuvat vähitellen, mutta huomioithan edelleen voimassa olevat terveys- ja hygieniaohjeet.

Ohjeet turvalliseen vierailuun

Jäikö kysyttävää?

Myyntipalvelumme auttaa kaikissa kevätretkiin liittyvissä kysymyksissä. Ole rohkeasti yhteydessä!

Sähköisesti: info@heureka.fi
Juttelemalla: 09 85799