Pop-up Heurekan koulukiertue

Pop-up Heurekan kiertue alakouluihin

Sähköä ilmassa – ja pian myös sinun koulussasi! Haluaisitko kouluusi paikan päälle vieraaksi Heurekan sähköaiheisen tiedeshown? Pop-up Heureka on täyden palvelun tiedeshow, joka pystytetään helposti esimerkiksi koulun liikuntasaliin. STEK tarjoaa Pohjois-Suomeen Rovaniemen, Kemin ja Tornion alueen alakouluihin kahdeksan päivän kiertueen, jonka aikana sähkön perusasiat tulevat hauskalla ja oivaltavalla tavalla tutuiksi.

Hae mukaan tiedeshowkiertueelle 30.9.2022 mennessä!

Hae mukaan

Yhteistyössä

  • Svenska kulturfonden

Milloin?

Kiertävä tiede-esitys Pop-up Heureka vierailee kouluissa tiistaista torstaihin 25.10.–3.11.2022. Esityksen kesto on 20 minuuttia, ja se sopii alakoulun luokille. Esitys on suomenkielinen ja se on mukaan valituille luokille täysin maksuton.

Kurkistus Pop-up Heurekan esitykseen

Palautetta edelliseltä, koronan vuoksi virtuaalisena toteutetulta kiertueelta

”Sisältö oli hyvin mietitty ja havainnollisesti esitetty. Voisin ehdottomasti tilata uudelleen Heurekalta etäesityksen. Tämä oli juuri toivottua vaihtelua kouluarkeen koronan keskellä. Erittäin hyvä innovointi!” Opettajan palaute etäyhteyksin toteutetulta koulukiertueelta.

Kenelle?

Pop-up Heurekan Pohjois-Suomen kiertueelle voivat hakea mukaan Tornion, Kemin ja Rovaniemen alueen alakoulut. Esityksiä on päivittäin maksimissaan neljä, ja yhteen esitykseen mahtuu noin 100 oppilasta.

Mitä tarvitsemme teiltä?

Pop-up Heurekan vierailua varten tarvitsemme esitystilan, jossa on vähintään yksi normaali sähköpistoke, ja joka on pimennettävissä. Esteettömällä sisäänkuljetusreitillä tarvitaan koko matkalta vapaata korkeutta vähintään 205 cm ja leveyttä 85 cm.

Pop-up Heurekassa on mukana kaikki esityksessä tarvittavat valot, äänentoisto, näytöt sekä esiintymislava. Pop-up Heureka siirtyy ketterästi paikasta toiseen yhden ihmisen liikuttamana. Kaapin kuljetuskoko on 200 cm x 156 cm x 82 cm. Paino 325 kg.

Avattuna esityslavan koko: leveys 307 cm, korkeus 262 cm ja syvyys 207 cm.