Yritysohjelmat

Yritysohjelmat

Heurekassa on tarjolla kokouspäivän oheen paljon oivaltavaa tekemistä. Mukaansatempaavat ja hauskat ohjelmat sopivat esimerkiksi kokouspäivän aloitukseksi, kevennykseksi tai vauhdikkaaksi päätökseksi antoisalle päivälle. Ohjelmat sopivat erinomaisesti myös erilaisiin työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin. Lue lisää alta.

Kiinnostuitko?

Voit lähettää tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteella info@heureka.fi. Kun varaus on kirjattu järjestelmäämme, varausvahvistus tulee sähköpostitse.

Lisätiedot:

Myyntipalvelu
puh. 09 857 99, arkisin klo 9-15

Yritysohjelmat

Pepper-robotti

Onko toiveena jokin ihan uusi ja erilainen ohjelmanumero yrityksesi tilaisuuteen tai vaikkapa messuille? Heurekan Pepper-robotti avustajineen toteuttaa yrityksen toiveet räätälöidyin sisällöin. Pepperin voi tilata Heurekassa tai Heurekan ulkopuolella pidettävään tilaisuuteen.

Lue lisää Pepper-robotista

Ketjureaktio

Ketjureaktio-ohjelmassa yhdistyvät ryhmätyöskentely, käsillä tekeminen ja oivaltamisen ilo. Pienryhmissä pyritään innoittajan avulla rakentamaan koko porukan yhteinen ketjureaktio, jossa edellinen toiminto laittaa aina liikkeelle seuraavan. Osallistujamäärä 10 – 20 henkilöä. Ohjelma kestää noin tunnin, hinta 300 € (sis. alv).

Ohjelman lisäksi veloitetaan näyttelyliput.

Planetaarioelokuvat

Heurekan planetaario on yksi Euroopan nykyaikaisimmista digitaalisista planetaarioista. Planetaariossa on 135 paikkaa. Puolipallon muotoiselle valkokankaalle heijastettava elokuva saa katsojan tuntemaan olevansa tapahtumien keskipisteessä.

Lue lisää planetaarioelokuvista

Näyttelyopastus

Heurekan näyttelyihin voi tutustua myös näyttelyoppaan johdolla. Näyttelyopastuksen yksityiskohtien ja esimerkkien myötä kohteisiin voi syventyä tarkemmin ja näin saada näyttelyistä enemmän irti. Opastuksen ryhmäkoko on maksimissaan 20 henkilöä. Kesto 45 minuuttia. Opastuskielet suomi, ruotsi, englanti. Hinta 150 € (sis. alv).

Ohjelman lisäksi veloitetaan näyttelyliput.

Lue lisää näyttelyistä

Näyttelysprintti

Näyttelysprintissä yhdistyvät näppärästi ryhmätyöskentely, leikkimielinen kilpailu, oivaltamisen ilo sekä Heurekan näyttelyihin tutustuminen. Ryhmät suorittavat Heurekan innoittajan ohjeistamina eri puolille näyttelyitä sijoitettuja hauskoja tehtäviä, joissa yhteispeli, nopeus ja rohkeus laitetaan koetukselle. Osallistujamäärä enintään 60 henkilöä. Ohjelma kestää noin tunnin, jonka jälkeen voidaan jatkaa näyttelyihin tutustumista omatoimisesti.

Hinta 300 € / 10 – 40 henkilöä (sis. alv)                                             Hinta 600 € / 40 – 60 henkilöä (sis. alv)

Ohjelman lisäksi veloitetaan näyttelyliput.

 

 

Pop-up Heureka

Pop-up Heureka on demonstraatioita, kokeita ja vuorovaikutusta sisältävä tiedeshow, joka avautuu yllätyksellisesti yleisön keskelle melkein missä vain. Liikkuvassa Pop-up Heurekassa on mukana mm. esiintymislava, äänentoisto ja valot, joten mieleenpainuvan tiede-esityksen voi nähdä Heurekan lisäksi vaikkapa messuilla, työpaikoilla, yritystapahtumissa ja kouluissa.

Katsojan iästä riippumatta Pop-up Heureka kannustaa kävijää aktiivisuuteen, ilmiöpohjaiseen pohdintaan sekä vuorovaikutukseen esiintyjän kanssa. Keväällä 2014 lanseerattu Pop-up Heureka erottuu rakenteellisella ainutlaatuisuudellaan myös kansainvälisissä tiedekeskusyhteisöissä.

Lue lisää Pop-up Heurekasta

Science & Dinner

Vietä innostavat juhlat Heurekassa omalla porukalla. Science & Dinner -ilta sisältää jännittävää menoa Heurekan näyttelyissä sekä herkullisen Cocktail- tai Tiede-menun.

Lue lisää Science & Dinner -illasta