Koululaishinnat

Koululaishinnat edellyttävät ennakkovarausta ja yhteismaksua. Koululaishinnat ovat voimassa suomalaisten päiväkotien, peruskoulujen ja toisen asteen oppilaitosten ryhmille silloin, kun vierailu toteutetaan opettajan johdolla.

Koululaiskäyntien yhteydessä opettajat, kouluavustajat ja henkilökohtaiset avustajat maksutta. Ryhmän saapuessa linja-autolla myös kuljettaja maksutta. Kouluryhmien mukana saapuvat muut aikuiset valvojat maksavat koululaislipun hinnan.

Jos oppilaat maksavat käyntinsä itse, keräättehän rahat opettajalle etukäteen, opettaja maksaa kaikkien sisäänpääsyn kerralla. Mikäli kouluryhmässä oppilaat maksavat liput yksitellen, veloitetaan koululaislipun sijasta opiskelijalipun hinta.

Yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijat maksavat opiskelijalipun hinnan.

Vierailun voi maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai vierailun jälkeen lähetettävällä laskulla. Laskutuslisä on 8 euroa.

Mahdollinen lounas tai muut tarjoilut varataan suoraan Tiederavintolasta. Tarjoilut maksetaan ravintolaan.

Näyttelylippu 7,50 € / oppilas
Omatoiminen tutustuminen kaikkiin avoinna oleviin näyttelyihin.

Näyttelyt ja yksi kouluohjelma 9,00 € / oppilas
Omatoiminen tutustuminen kaikkiin avoinna oleviin näyttelyihin sekä osallistuminen yhteen ikäryhmälle sopivaan opastettuun kouluohjelmaan.

Näyttelyt ja yksi planetaarioelokuva 9,00 € / oppilas
Omatoiminen tutustuminen kaikkiin avoinna oleviin näyttelyihin sekä paikat yhteen vapaavalintaiseen planetaarioelokuvaan.

Näyttelyt ja yksi planetaarioelokuva ja yksi kouluohjelma 10,50 € / oppilas
Omatoiminen tutustuminen kaikkiin avoinna oleviin näyttelyihin, osallistuminen yhteen ikäryhmälle sopivaan opastettuun kouluohjelmaan sekä yhteen vapaavalintaiseen planetaarioelokuvaan.