Luokkaretkiruokailu Tiederavintolassa

Varaamme luokkaretkiaikana ruokailut tasa- ja puolitunnein. Varaamme yhdelle luokalle 30 minuuttia ruokailuaikaa.

Hinnat koululaisryhmille

 

Esikoulujen ja päiväkotien lapset  6,50€

Alakoulun oppilaat (1-6 lk.) 9,20 €/hlö
Yläkoulun oppilaat (7-9 lk.) 9,90 €/hlö
Opistot, korkeakoulut ja aikuisoppilaitokset 9,90 €/hlö

Ryhmän mukana ruokailevat aikuiset ruokailevat 9,90€ hinnalla, myös kuljettajat. Hinnat ovat voimassa vain etukäteisryhmävarauksiin.

Lounaslista

Lounas on tarjolla klo 11.00-14.00 välillä.
Viikoittain vaihtuvan lounaslistamme löydät täältä. Seuraavan viikon lounaslista päivitetään edellisen viikon perjantaina.

Koululaislounas sisältää yhden lämpimän joko liha/kala/kanaruuan tai vaihtoehtosesti kasvisruuan (viikoittaisen listan kaksi alinta ruokaa). Lisäksi salaattia, leipää ja maitoa/vettä, aikuisille kahvin ja lapsille jäätelöpuikon.
Koko lounaspöydän valikoiman voi ruokailla normaali hinnalla.

Lounaalla on aina vaihtoehto laktoosittomille, gluteiinittomille sekä kasvisruokailijoille. Muut allergeeni- ja erikoisruokavaliot teemme erikseen, ellei noutopöydästä sopivaa vahtoehtoa löydy. Mikäli ryhmässänne on vaikeita allergioita tai erikoisruokavalioita, ilmoittakaa heidät erikseen (vahvistuksen yhteydessä), jotta ruokailunne onnistuu sujuvasti.

Lisäksi saatavana ennakkotilauksesta Take away Science snack –eväspussukat:

3,50 € pussukka sisältää pillimehun ja ruisleivän/grahampaahtoleivän ja
4,50 € edellä mainittujen lisänä myös tuorepala.

Eväspussukat voi nauttia Heurekan osoittamissa eväidensyöntitiloissa tai ottaa mukaan. Ne noudetaan ravintolasta ja maksetaan joko paikan päällä tai lisätään laskulle. Tuotteet voi tilata, vaikka lounaan lisäksi paluumatkalle! Take away -pussit voitte noutaa joko klo 9.00-10.00 välillä tai klo 14.00-17.00 välillä (torstaisin klo 19.30 saakka) ravintolastamme. Muistathan ilmoittaa toivotun eväspussien noutoajan vahvistuksen yhteydessä! Erikoisruokavaliot nimeämme oppilaiden mukaan eväspussukoihin etukäteisilmoituksenne mukaisesti. Opettajille kuuluu take away -kahvit / -teet pussukoiden yhteyteen, jotka ovat vapaasti noudettavissa kahvilasta päivän aikana.

Ilmoitathan koulun laskutustiedot viitteineen varauksenne yhteydessä, mikäli maksatte laskulla. Tiederavintolan laskutuslisä on 15 €. Emme voi laskuttaa yksityishenkilöitä, vanhempainyhdistyksiä tai ulkomaille. Paikan päällä maksaessa yleisimmät luottokortit ja käteinen käyvät. Käteismaksussa tulee huomioida, että ryhmän ruoka maksetaan yhdellä kertaa, ei jokainen oppilas erikseen, jonojen välttämiseksi.

Ilmoitathan mahdolliset sairastuneet tai poisjääneet oppilaat  jo aamusta ravintolaan +358 40 9015 396, jotta vältämme ruokahävikkiä yhdessä!

Kiitos jo etukäteen!

Tervetuloa Suomen ensimmäiseen Tiederavintolaan!