Luokkaretkiruokailu Tiederavintolassa

Varaamme luokkaretkiaikana ruokailut tasa- ja puolitunnein. Varaamme yhdelle luokalle 30 minuuttia ruokailuaikaa.

Hinnat koululaisryhmille

Alakoulun oppilaat (1-6 lk.) 9,20 €/hlö
Yläkoulun oppilaat (7-9 lk.) 9,90 €/hlö
Opistot, korkeakoulut ja aikuisoppilaitokset 9,90 €/hlö

Ryhmän mukana ruokailevat aikuiset syövät samalla hinnalla kuin ryhmän lapset, myös kuljettajat. Hinnat ovat voimassa vain etukäteisryhmävarauksiin.

Esikoulujen ja päiväkotien lapset ruokailevat 6,50€ hintaan ja ryhmän mukana ruokailevat aikuiset voivat valita normaalin keitto-salaatti 10,90€ ja koko lounas pöydän 12,90€ väliltä.

Lounaslista

Lounas on tarjolla klo 11.00-14.00 välillä.
Viikoittain vaihtuvan lounaslistamme löydät täältä. Seuraavan viikon lounaslista päivitetään edellisen viikon perjantaina.

Koululaislounas sisältää yhden lämpimän ja kasviruuan (viikoittaisen listan kaksi alinta ruokaa), salaattia, leipää ja maitoa/vettä, aikuisille kahvin ja lapsille jäden/jälkkärin.
Koko lounaspöydän valikoiman voi ruokailla normihinnoilla.

Lounaalla on aina vaihtoehto laktoosittomille, gluteiinittomille sekä kasvisruokailijoille. Muut allergeeni- ja erikoisruokavaliot teemme erikseen, jos pöydästä ei sopivaa löydy. Mikäli ryhmässänne on vaikeita allergioita tai erikoisruokavalioita, ilmoittakaa heidät erikseen (viimeistään vahvistuksen yhteydessä), jotta ruokailunne onnistuu sujuvasti.

Lisäksi saatavana ennakkotilauksesta Take away Science snack –eväspussukat:

3,50 € pussukka sisältää pillimehun ja ruisleivän/grahampaahtoleivän ja
4,50 € edellä mainittujen lisänä myös tuorepala.

Eväspussukat voi nauttia Heurekan osoittamissa eväidensyöntitiloissa tai ottaa mukaan. Ne noudetaan ravintolasta ja maksetaan joko paikan päällä tai lisätään laskulla. Tuotteet voi tilata, vaikka lounaan lisäksi paluumatkalle! Take away -pussit voitte noutaa joko klo 9.00-10.00 välillä tai klo 14.00-17.00 välillä (torstaisin klo 19.30 saakka) ravintolastamme.

Muistathan ilmoittaa toivotun eväspussien noutoajan vahvistuksen yhteydessä! Erikoisruokavaliot nimeämme oppilaiden mukaan eväspussukoihin etukäteisilmoituksenne mukaisesti. Opettajille kuuluu take away -kahvit / -teet pussukoiden yhteyteen, jotka ovat vapaasti noudettavissa kahvilasta päivän aikana.

Vahvistathan tarjouksemme viimeistään 2 viikkoa ennen saapumistanne ja ilmoitathan koulun laskutustiedot viitteineen vahvistuksen yhteydessä. Laskutuslisämme on 15 €. Emme voi laskuttaa yksityishenkilöitä, vanhempainyhdistyksiä tai ulkomaille. Paikan päällä maksaessa yleisimmät luottokortit ja käteinen käy. Käteismaksussa tulee huomioida, että ryhmän ruoka maksetaan yhdellä kertaa, ei jokainen oppilas erikseen, jonojen välttämiseksi.

Vahvistettu henkilömäärä toimii laskutusperusteena. Paikan päällä muuttunutta henkilömäärää ei aina välttämättä voida lukea laskussa hyväksi, sillä ruoka on jo valmistettu. Ilmoitathan sairastuneet tai poisjääneet oppilaat  jo aamusta ravintolaan +35840 9015 396. Kiireisenä luokkaretkiaikana ravintolatilamme on päivittäin varattuna viimeistä paikkaa myöden.

Tervetuloa Suomen ensimmäiseen Tiederavintolaan!