Luokkaretkiruokailu Tiederavintolassa

Varaamme luokkaretkiaikana ruokailut tasa- ja puolitunnein. Varaamme yhdelle luokalle 30 minuuttia ruokailuaikaa.

Hinnat koululaisryhmille

 

Esikoulujen ja päiväkotien lapset  7,80 €

Alakoulun oppilaat (1–6-lk.) 9,90 €/hlö
Yläkoulun oppilaat (7–9-lk.) 10,50 €/hlö
Opistot, korkeakoulut ja aikuisoppilaitokset 12,20 €/hlö

Ryhmän mukana ruokailevat aikuiset ruokailevat 12,20 € hinnalla, myös kuljettajat. Hinnat ovat voimassa vain etukäteisryhmävarauksiin.

Lounaslista

Lounas on tarjolla klo 11.00-14.00 välillä.
Viikoittain vaihtuvan lounaslistamme löydät täältä. Seuraavan viikon lounaslista päivitetään edellisen viikon perjantaina.

Koululaislounas sisältää yhden lämpimän joko liha/kala/kanaruuan tai vaihtoehtosesti kasvisruuan (viikoittaisen listan kaksi alinta ruokaa). Lisäksi salaattia, leipää ja vettä, aikuisille kahvin ja lapsille jäätelöpuikon.
Koko lounaspöydän valikoiman voi ruokailla normaali hinnalla.

Lounaalla on aina vaihtoehto laktoosittomille, gluteiinittomille sekä kasvisruokailijoille. Muut allergeeni- ja erikoisruokavaliot teemme erikseen, ellei noutopöydästä sopivaa vahtoehtoa löydy. Mikäli ryhmässänne on vaikeita allergioita tai erikoisruokavalioita, ilmoittakaa heidät erikseen (vahvistuksen yhteydessä), jotta ruokailunne onnistuu sujuvasti.

Ilmoitathan koulun laskutustiedot viitteineen varauksenne yhteydessä, mikäli maksatte laskulla. Tiederavintolan laskutuslisä on 15 €. Emme voi laskuttaa yksityishenkilöitä, vanhempainyhdistyksiä tai ulkomaille. Paikan päällä maksaessa yleisimmät luottokortit ja käteinen käyvät. Käteismaksussa tulee huomioida, että ryhmän ruoka maksetaan yhdellä kertaa, ei jokainen oppilas erikseen, jonojen välttämiseksi.

Ilmoitathan mahdolliset sairastuneet tai poisjääneet oppilaat  jo aamusta ravintolaan +358 40 9015 396, jotta vältämme ruokahävikkiä yhdessä!

Kiitos jo etukäteen!

Tervetuloa Suomen ensimmäiseen Tiederavintolaan!