Luokkaretkiruokailu Tiederavintolassa

Koulu- ja varhaiskasvatusryhmien ruokailu varataan suoraan Tiederavintolasta, tiederavintola@heureka.fi. Varaamme luokkaretkiaikana ruokailut tasa- ja puolitunnein. Varaamme yhdelle ryhmälle 30 minuuttia ruokailuaikaa.

Hinnat

Varhaiskasvatusikäiset lapset 7,80 €/hlö
Alakoulun oppilaat (1–6-lk.) 9,90 €/hlö
Yläkoulun oppilaat (7–9-lk.) 10,50 €/hlö
Opistot, korkeakoulut ja aikuisoppilaitokset 12,90 €/hlö
Ryhmän mukana ruokailevat aikuiset ruokailevat 12,90 € hinnalla, myös kuljettajat. Hinnat ovat voimassa vain etukäteisryhmävarauksiin.

Lounaslista

Lounas on tarjolla klo 11.00–14.00 välillä.
Viikoittain vaihtuvan lounaslistamme löydät täältä. Seuraavan viikon lounaslista päivitetään edellisen viikon perjantaina.

Koululaislounas sisältää yhden lämpimän joko liha/kala/kanaruuan tai vaihtoehtosesti kasvisruuan (viikoittaisen listan kaksi alinta ruokaa). Lisäksi salaattia, leipää ja vettä sekä aikuisille kahvin.
Koko lounaspöydän valikoiman voi ruokailla normaalihinnalla.

Lounaalla on aina vaihtoehto laktoosittomille, gluteiinittomille sekä kasvisruokailijoille. Muut allergeeni- ja erikoisruokavaliot teemme erikseen, ellei noutopöydästä sopivaa vahtoehtoa löydy. Mikäli ryhmässänne on vaikeita allergioita tai erikoisruokavalioita, ilmoittakaa heidät erikseen, jotta ruokailunne onnistuu sujuvasti.

Maksaminen

Koulu- ja varhaiskasvatusryhmien lounas maksetaan aina Tiederavintolaan. Ilmoitathan koulun laskutustiedot viitteineen varauksenne yhteydessä, mikäli maksatte laskulla. Tiederavintolan laskutuslisä on 15 €. Emme voi laskuttaa yksityishenkilöitä, rekisteröimättömiä vanhempainyhdistyksiä tai ulkomailta saapuvia ryhmiä. Maksu paikan päällä onnistuu yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla tai käteisellä. Käteismaksun osalta huomioitava, että yksi henkilö maksaa koko ryhmän ruokailun kerralla, ei jokainen oppilas erikseen.

Ilmoitathan mahdolliset sairastuneet tai poisjääneet oppilaat jo aamusta ravintolaan +358 40 9015 396, jotta vältämme ruokahävikkiä yhdessä!