Museokortti

Heurekaan Museokortilla!

Heurekasta voi sekä hankkia Museokortin että käyttää sitä pääsylippuna tiedekeskukseen. Heureka liittyi 1.7.2020 Museokortti-kohteisiin.

Museokortilla lunastat rajattoman pääsyn Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin vuoden ajan Heurekan normaalien aukioloaikojen puitteissa. Museokortti on samalla pääsylippu yli 300 muuhun museoon Suomessa. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Heurekasta voi ostaa Museokortin joko itselle, koko perheelle tai vaikka lahjaksi. Museokortti on voimassa vuoden (12 kk) ajan osotpäivästä alkaen. Korttia myydään myös Heureka Shopeissa Tikkurilassa ja Kampin kauppakeskuksessa.

 

On upeaa saada myös Heureka mukaan Museokorttiin. Asiakkaamme ovat kovasti tätä toivoneet ja nyt odotus viimein palkitaan. Museokortti on Heurekan liittymisen jälkeen entistäkin houkuttelevampi tuote aivan jokaiselle, kertoo Museokortin kehitysjohtaja Seppo Honkanen.

 

Hinta:

Museokortin hinta on 69 €/vuosi. Lue lisää Museokortista.

Pääsyliput ovat myynnissä ennakkoon Heurekan verkkolippukaupassa. Päivittäinen kävijämäärä on rajattu, joten lunastamalla ennakkolipun verkosta voi varmistaa sisäänpääsyn.

Myös Museokorttilaiset voivat lunastaa maksuttoman lipun ennakkoon verkkolippukaupasta ja varmistaa näin sisäänpääsyn haluamanaan päivänä.
Jos haluat ostaa Museokortin Heureka-vierailusi yhteydessä, niin valitse siloinkin vaihtoehdoksi “Minulla on jo lippu (0€)” ja lunasta Museokortti tullessasi Heurekaan.

Varaa Heureka-vierailusi