Näin ostat lippusi

Pääsyliput vierailua varten tulee hankkia ennakkoon lippukaupastamme. Huom. Jos sinulla on jo lippu tai esimerkiksi Museokortti tai vuosikortti Heurekaan, päiväkohtainen lippu tulee lunastaa myös silloin lippukaupasta. Päivittäinen vierailijamäärä on rajoitettu. Ryhmävaraukset tulee tehdä ennakkoon lomakkeella tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@heureka.fi.

Liput ovat myynnissä toistaiseksi ainoastaan Heurekan verkkokaupassa.

Heureka-lippu oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin valitun päivän ajan.

Aikuiset (16 vuotta täyttäneet) 22 €
Lapset (6-15-vuotiaat) 15 € 
Alle 6-vuotiaat huoltajan kanssa 0 €
Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja varusmiehet 15 €

Lisäksi edellytämme myös jo lipun eli vapaalipun, Museokortin tai lahjakortin haltijoita, kulttuurietuudella maksavia sekä Heureka Club -vuosikorttien jäseniä varaamaan oman paikkansa lippukaupasta. Varaus on veloitukseton ja sisäänpääsyyn oikeuttava tosite tulee esittää asiakaspalvelijallemme lipunmyyntipisteessä.

 

Heureka jouduttiin sulkemaan koronaviruspandemian vuoksi 14.3.2020. Jos sinulla oli ennakkolippu ostettuna ajanjaksolle 14.3.–9.6.2020, voit siirtää ennakkolipun vierailupäivää lähettämällä lipun tiedot sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@heureka.fi.

Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus saada rahat takaisin ennakkolipusta. Heureka Club -vuosikorteille, joissa voimassaoloaikaa olisi ollut jäljellä aikavälillä 14.3.–9.6.2020, tai on jäljellä edelleen 10.6.2020 jälkeen, tullaan lisäämään voimassaoloaikaa seuraavan vierailun yhteydessä vastaavan pituinen ajanjakso, joka Heureka jouduttiin pitämään suljettuna viranomaisten määräyksestä.