Pikkujoulut Heurekassa

Pikkujoulut Heurekassa jäävät mieleen!

Koe Heureka vain oman porukan kesken Science & Dinner -illassa.

Pikkujoulut, joista lähdet fiksumpana kotiin

Heurekassa järjestät hilpeimmät pikkujoulut niin pienille kuin suurille porukoille: voit tulla pitämään hauskaa tiimin kanssa tai järjestää ryhmällesi yksityistilaisuuden. Koe koko Heureka vain oman porukan kesken Science & Dinner -illassa tai tule tiimin kanssa seikkailemaan vuorovaikutteisiin näyttelyihin. Maukkaimmat herkut juhlijoille tarjoilee Tiederavintola.

Heurekaan on helppo tulla juhlimaan – matka junalla Tikkurilan asemalle kestää vain 15 min Helsingin keskustasta ja 10 min lentoasemalta. Omalla autolla saapuville löytyy maksuton iso pysäköintialue. Katso saapumisohjeet.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai sähköpostitse info@heureka.fi.

Lisätiedot:
Myyntipalvelu puh. 09 857 99, arkisin klo 9–15.

Science & Dinner

Science & Dinner -ilta tarjoaa jännittävää menoa näyttelyissä sekä Tiederavintolan herkullisen menun. Koe Heurekan vuorovaikutteiset näyttelyt yksityistilaisuutena vain oman porukan kesken! Science & Dinner -paketti sopii parhaiten 50–200 henkilön juhliin.

Lue lisää Science & Dinner -illasta

Näyttelyihin tiimin kanssa

Varaamalla Heureka-liput ryhmällesi voitte myös tulla pitämään hauskaa näyttelyihin Heurekan aukioloaikoina, niin pienellä kuin suuremmalla porukalla. Vuorovaikutteiset näyttelymme, kuten Matkalla avaruudessa ja Tekoäly, tarjoavat tekemistä ja kokeiltavaa joka makuun.

Varaa ryhmällesi näyttelyliput