Pikkujoulut Heurekassa

Pikkujoulut, joista lähdet fiksumpana kotiin!

Pikkujoulut, joista lähdet fiksumpana kotiin!

Heurekassa järjestät hilpeimmät pikkujoulut niin pienille kuin suurille tonttujoukoille: voit tulla pitämään hauskaa tiimin kanssa tai järjestää ryhmällesi yksityistilaisuuden. Koe koko Heureka vain oman porukan kesken Science & Dinner -illassa tai tule tiimin kanssa seikkailemaan vuorovaikutteisiin näyttelyihin. Maukkaimmat herkut juhlijoille tarjoilee Tiederavintola.

Heurekaan on helppo tulla juhlimaan – matka junalla Tikkurilan asemalle kestää vain 15 min Helsingin keskustasta ja 10 min lentoasemalta. Omalla autolla saapuville löytyy maksuton iso pysäköintialue.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tällä lomakkeella tai sähköpostitse info@heureka.fi.
Lisätiedot: Myyntipalvelu puh. 09 857 99, arkisin klo 9-15

Science & Dinner

Science & Dinner -ilta tarjoaa jännittävää menoa näyttelyissä sekä Tiederavintolan herkullisen menun. Koe Heurekan vuorovaikutteiset näyttelyt yksityistilaisuutena vain oman porukan kesken!

Lue lisää Science & Dinner -illasta

Juhlat Tiederavintolassa

Tiederavintola tarjoilee juhlijoille istuvat, seisovat tai juuri omantyyliset illalliset. Toteutamme cocktailtilaisuudet ja kauden ikimuistettavimmat juhlat juuri toiveidenne mukaan. Ravintolassa näkyvät ja maistuvat tiede-elämykset ja -herkut: hävikkileipäolut, hiilihampurilaiset, nitrokahvit, glitterlohi ja villisti savuavat juomat! Tiederavintolassa viihtyy erinomaisesti 20–200 ihmistä juhlan tarpeista riippuen. Ravintolassa on A-oikeudet. Räätälöidään yhdessä maistuva ja mieleenpainuva juhla!

Lue lisää Tiederavintolan tarjonnasta ja ota yhteyttä

Näyttelyihin tiimin kanssa aukioloaikoina

Tervetuloa pitämään hauskaa Heurekan näyttelyihin! Kuka työporukasta rakentaa nopeimman mäkiauton ja kenen kantti kestää kokeilla katonrajan vaijeripyörää? Vuorovaikutteiset näyttelymme, kuten Katastrofien keskellä, Tekoäly ja Leikin voima, tarjoavat tekemistä ja kokeiltavaa joka makuun.

Varaa ryhmällesi näyttelyliput

Heurekassa on paljon tarjolla yrityksille