Pikkujoulut Heurekassa

Pikkujoulut, joista lähdet fiksumpana kotiin!

Pikkujoulut, joista lähdet fiksumpana kotiin!

Heurekassa järjestät hilpeimmät pikkujoulut niin pienille kuin suurille tonttujoukoille: voit tulla pitämään hauskaa tiimin kanssa tai järjestää ryhmällesi yksityistilaisuuden. Koe koko Heureka turvallisesti vain oman porukan kesken Science & Dinner -illassa, laita yhteispeli koetukselle vauhdikkaassa Näyttelysprintti-kisassa tai tule tiimin kanssa seikkailemaan interaktiivisiin näyttelyihin. Avarat näyttelytilat, niiden tehostettu siivous, kosketuspintojen antiviruspinnoite ja käsidesipisteet mahdollistavat turvallisen juhlimisen. Maukkaimmat herkut juhlijoille tarjoilee Tiederavintola.

Heurekaan on helppo tulla juhlimaan – matka junalla Tikkurilan asemalle kestää vain 15 min Helsingin keskustasta ja 10 min lentoasemalta. Omalla autolla saapuville löytyy maksuton iso pysäköintialue.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tällä lomakkeella tai sähköpostitse info@heureka.fi.
Lisätiedot: Myyntipalvelu puh. 09 857 99, arkisin klo 9-15

Science & Dinner

Science & Dinner -ilta tarjoaa jännittävää menoa näyttelyissä sekä maittavan Cocktail- tai Tiede-menun. Koe Heurekan interaktiiviset näyttelyt yksityistilaisuutena vain oman porukan kesken!

Lue lisää Science & Dinner -illasta

Näyttelysprintti

Kaikki kisailemaan! Näyttelysprintti on leikkimielinen kilpailu, jossa suoritetaan ryhmissä Heurekan innoittajan ohjeistamina eri puolille näyttelyitä sijoitettuja hauskoja tehtäviä. Näyttelysprintissä yhteispeli, nopeus ja rohkeus laitetaan koetukselle! Osallistujamäärä enintään 60 henkilöä. Ohjelma kestää noin tunnin, jonka jälkeen on mukavaa jatkaa näyttelyihin tutustumista omatoimisesti.

Hinta 300 € / 10 – 40 henkilöä (sis.alv) Hinta 600 € / 40 – 60 henkilöä (sis.alv)

Ketjureaktio

Ketjureaktio-ohjelma on hauskaa puuhaa: ohjelmassa yhdistyvät ryhmätyöskentely, käsillä tekeminen ja oivaltamisen ilo. Pienryhmissä pyritään innoittajan avulla rakentamaan koko porukan yhteinen ketjureaktio, jossa edellinen toiminto laittaa aina liikkeelle seuraavan. Osallistujamäärä 10 – 20 henkilöä. Ohjelma kestää noin tunnin, hinta 300 € (sis.alv).

Näyttelyihin tiimin kanssa

Tervetuloa pitämään hauskaa Heurekan näyttelyihin! Kuka työporukasta rakentaa nopeimman mäkiauton ja kenen kantti kestää kokeilla katonrajan vaijeripyörää? Kahdeksan interaktiivista näyttelyämme, kuten lumoava SuperPUU, tarjoavat tekemistä ja kokeiltavaa joka makuun. Olemme tehneet useita toimenpiteitä, jotta näyttelyissä vieraileminen olisi turvallista. Toimenpiteisiin ja vierailuohjeisiin voi tutustua täällä.

Varaa ryhmällesi näyttelyliput

Pop-up Heureka

Pop-up Heureka on demonstraatioita, kokeita ja vuorovaikutusta sisältävä tiedeshow, jonka voit tilata yrityksesi pikkujouluihin niin Heurekaan kuin Heurekan ulkopuolelle. Pop-up Heureka avautuu yllätyksellisesti yleisön keskelle melkein missä vain!

Lue lisää Pop-up Heurekasta

Pepper-robotti

Toiveena ihan uusi ja erilainen ohjelmanumero? Heurekan Pepper-robotti on niin Heurekassa kuin Heurekan ulkopuolella pidettävien pikkujoulujen vetonaula. Pepper avustajineen toteuttaa yrityksenne toiveet räätälöidyin sisällöin. Pepperiltä luonnistuu vaikkapa leikkimielinen roastaus!

Lue lisää Pepper-robotista

Juhlat Tiederavintolassa

Tiederavintola tarjoilee juhlijoille istuvat, seisovat tai juuri omantyyliset illalliset. Toteutamme cocktailtilaisuudet ja kauden ikimuistettavimmat juhlat juuri toiveidenne mukaan. Ravintolassa näkyvät ja maistuvat tiede-elämykset ja -herkut: hävikkileipäolut, hiilihampurilaiset, nitrokahvit, glitterlohi ja villisti savuavat juomat! Tiederavintolassa viihtyy erinomaisesti 20-200 ihmistä juhlan tarpeista riippuen. Ravintolassa on A-oikeudet. Räätälöidään yhdessä maistuva ja mieleenpainuva juhla!

Lue lisää Tiederavintolan tarjonnasta ja ota yhteyttä

Heurekassa on paljon tarjolla yrityksille