Referenssit

Heurekasta sanottua

Heurekaa on kiitelty ja kehuttu kokous-, yritystilaisuus- sekä juhlajärjestelyistä. Lue alta, mitä meistä on sanottu.

Heureka on loistava paikka pitää keskisuuria, 100–200 hengen tapahtumia

“Auditorio toimii todella hyvin seminaarisalina. Puitteet olivat hyvät, tekniikka toimi sekä kahvit ja ruokailu olivat kompaktisti samassa paikassa.

Tanja Tulonen,
tapahtumapäällikkö,
LOGY ry

Kaikki meni täysin nappiin

“Lämpimät kiitokset! Kokouksemme puitteet olivat mitä mainioimmat ja teidän henkilökuntanne todella palvelualtista ja ystävällistä, eli kaikki meni täysin nappiin.
Pohjoismaiset vieraamme olivat myös ilmeisen vaikuttuneita Heurekasta ja yhteispohjoismaisesta näyttelystä.”

Sini Keinonen,
Opetus- ja kulttuuriministeriö

Juhlat onnistuivat erinomaisesti

”Parhaimmat kiitokset Heurekan ja Cafe Einsteinin henkilökunnalle 40-vuotisjuhliemme järjestelyistä ja tarjoiluista. Juhlat onnistuivat järjestelyjen osalta erinomaisesti ja myös oli maittavaa. Myös musiikkipuoli toimi hyvin. Olemme saaneet juhlistamme paljon kiitosta ja positiivista palautetta. Suosittelen mielelläni Heurekaa muillekin juhlapaikkana.”

Mauri Pekkarinen,
toimitusjohtaja,
Keski-Uudenmaan vesiensuojelun liikelaitoskuntayhtymä

Rentoa ilmapiiriä kiiteltiin

”Heureka osoittautui VTT:n tieteestä ja teknologiasta kiinnostuneelle henkilöstölle erinomaiseksi juhlapaikaksi. Kaikille riitti mielenkiintoista tekemistä, näkemistä ja kokemista. Tilat mahdollistivat myös vapaamuotoisen keskustelun mainion tarjoilun lomassa. Ruoka oli mutkatonta, hyvää ja sitä oli riittävästi. Osallistujat kiittelivät rentoa ilmapiiriä. Kaikki sujui erinomaisesti. Lämpimät kiitokset Heurekan ja Kanrestan ammattilaisille tästä elämyksiä täynnä olleesta illasta!”

Riitta Tolvanen,
henkilöstöjohtaja,
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Kaikki meni loistavasti

”Kiitos taas suuresti. Kaikki meni loistavasti. Ruoka oli hyvää ja palvelu ensiluokkaista. On ilo päästä järjestämään tilaisuutta teillä. ”

Sari Vaittinen,
Trade Union Pro

Kaikki toimi jälleen erinomaisesti

“Kiitokset onnistuneen tapahtuman puitteista! Kaikki toimi jälleen kerran erinomaisesti: tila, äänentoisto ja ryhmällemme räätälöidyt tarjoilut saivat kiitosta sekä osallistujilta että puhujilta. Paikan sijainti hyvien liikenneyhteyksien päässä mahdollistaa henkilöiden osallistumisen tilaisuuteen myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. On ilo toteuttaa tapahtumia osaavan palveluntoimittajan kanssa – palaamme asiaan neljännen kerran perättäin jälleen ensi vuonna!”

Katja Kärki,
VR Group

Kaikki järjestelyt sujuivat aivan erinomaisesti!

Paljon terveisiä esimerkiksi infon leidille, jolla oli koko homma täysin hanskassa, joka muisti meidän tapahtumaamme liittyvät yksityiskohdat minua paremmin ja joka oli muutenkin hyvin avulias ja ystävällinen. Auditorio toimi erinomaisesti, kahvitukset ja lounaat; missään ei ollut mitään moittimista. Olimme todellakin oikein tyytyväisiä koko tapahtumaan ja kaikkiin siihen liittyviin järjestelyihin Heurekassa. Meidän ihmisemme olivat (positiivisesti) yllättyneitä siitä, että Maan alle tarjosi alan ammattilaisillekin uutta ja erilaista tietoa. Useampi ihminen kommentoi minulle tätä. Hyvä näyttely.”

Tiina Roine,
Corporate Management Assistant,
Nordkalk

Paras asiakaspalvelu

”Teiltä saatiin nyt 10 vuoden aikana ehdottomasti paras asiakaspalvelu kokouksen yhteydessä ja siksi jatkossa käytämme kyllä teitä.”

Ulla Honkio,
Lekita Oy

Erinomaiset järjestelyt

”Kiitokset erinomaisista järjestelyistä – kaikki sujui hyvin ja asiakkaat olivat todella tyytyväisiä. Erityiset kiitokset Cafe Einsteinin henkilöstölle – sekä lounas että päivällinen saivat maukkaudestaan kehuja ja järjestelyt toimivat mainiosti.
Myös meitä tukenut Heurekan henkilöstö oli todella avuliasta.”

Raimo Nikkilä,
Director, Sales, Marketing and Business Development
Mevea Ltd.

Kokous ja Science & Dinner

“Kokous & Science & Dinner – tilaisuus onnistui tosi hienosti. Olen saanut paljon positiivista palautetta. Koulutustila oli toimiva, elokuva oli hieno ( monelle ensimmäinen lajiaan), päivällinen oli erinomainen ja tarjoilu toimi hyvin. Näyttely oli hauska ja henkilökuntamme näytti viihtyvän. Kiinnostus näkyi jo osallistujamäärässä. Yleensä iltaan tulee n. 30 henkilöä mutta nyt meitä oli melkein 50! Mielestäni erittäin hieno ja hyvin toteutettu kokonaisuus! “

Ritva Forsman,
Talouspäällikkö,
Alupro Oy

Katso video Suomen osto- ja logistiikkayhdistys LOGY ry:n onnistuneesta seminaaripäivästä Heurekassa.