Retkelle Heurekaan

Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan Heurekaan

Mikä yhdistäisikään uutta luokkaa paremmin kuin yhteinen tekeminen innostavien asioiden äärellä. Heureka-retki tarjoaa mielekästä tekemistä niin koko luokan kesken kuin pienemmissäkin porukoissa motivoivien ja kekseliäiden teemojen parissa.  Meiltä löytyy taatusti hauskaa tekemistä ja viihtymistä niin koululuokille kuin varhaiskasvatuksen ryhmillekin.

Jotta saatte varmasti ilon irti retkipäivästä ja kaikki sujuisi niin kuin pitääkin, kurkkaathan alta tärkeimmät vinkit onnistuneeseen vierailuun. Ja sitten ei muuta kuin tervetuloa!

 

 

Yhteishenkeä ja mukavia muistoja

Porukkaa parhaiten yhteen hitsaavat reissut suunnitellaan yhdessä ja varataan ajoissa. Toteuttakaa Heureka-retki heti kevätkauden alkajaisiksi, jolloin nautitte reissun hyvää tekevästä ja yhteishenkeä kohottavasta vaikutuksesta koko lukukauden ajan. Varmista ryhmällesi vuoden hauskin ja opettavaisin koulupäivä muualla kuin koulussa! Varaukset tehdään suoraan sähköiseen varausjärjestelmään.

Tee retkivaraus

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Mitä liput maksavat? Voiko Heurekaan ottaa omia eväitä? Entä mihin oppilaiden reput mahtuvat vierailun ajaksi? Näihin ja moniin muihin mieltä mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin löydät vastaukset tästä.

Suunnittele Heureka-vierailu

Ohjelmat ja planetaarioelokuvat

Kannustamme varaamaan näyttelyvierailun yhteyteen tekemistä ihan vaan oman ryhmän tai luokan kesken: unohtumattomia hetkiä laboratoriossa, onnistumisen elämyksiä työpajoissa tai vau-kokemuksia tiedeteatterissa.

Tutustu opastettuihin ohjelmiin

Turvallisen vierailun ABC

Korona-aika tai ei, toimitaan edelleen vastuullisesti hygieniasta huolehtien.

Ohjeet turvalliseen vierailuun

Jäikö kysyttävää?

Myyntipalvelumme auttaa kaikissa Heureka-retkiin liittyvissä kysymyksissä. Ole rohkeasti yhteydessä!

Sähköisesti: info@heureka.fi
Juttelemalla: 09 85799