Sähkön päivä 23.1.2020

Voita luokallesi vapaa pääsy Heurekaan!

Voita luokallesi vapaa pääsy Heurekaan!

Heurekassa vietetään Sähkön päivää torstaina 23.1.2020. Sen kunniaksi Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry kutsuu Heurekaan ala- ja yläkoululaisia, jotka pääsevät näyttelyiden ja planetaarioelokuvien lisäksi perehtymään sähköön.

Kullekin mukaan valitulle luokalle järjestetään yksi ohjattu työpaja tai tiedeteatteriesitys ja lisäksi on tarjolla lyhytkestoisia työpajoja, joihin voi halutessaan osallistua.

Kuinka pääsen mukaan?
Tutustu Stekin maksuttomiin koulumateriaaleihin Sähkölässä. Täytä seuraavaksi hakulomake ja kerro lyhyesti, kuinka käyttäisit jotakin materiaaleista omassa opetuksessasi.

Hae mukaan 17.12. mennessä

Kilpailun voittajat arvotaan, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ennen joulua. Heureka aikatauluttaa työpajat ja ilmoittaa niistä tarkemmin tammikuussa.

Päivän aikana on tarjolla runsaasti lyhytkestoisia työpajoja, joihin voi osallistua näyttelylipun hinnalla. Tervetuloa sähköistymään siis muutkin, kuin arvonnassa maksuttoman sisäänpääsyn voittaneet luokat!

Sähköä koko viikonlopun ajan 
Sähkön päivän kunniaksi Heurekan edustalle tulee näyttävä valotaideteos, joka on esillä 23.–26.1.2020. Sähköön pääsevät perehtymään muutkin kuin koululaiset, sillä sähköaiheista ohjelmaa on eri puolilla Heurekaa 23.–26.1.2020.

Lisätiedot kilpailuun osallistumisesta: elina.vesanen@heureka.fi
Lisätiedot tapahtumasta: siina.vasama@heureka.fi

Yhteistyössä

  • STEK