STEKin ja Heurekan kummiohjelma

STEK ry tarjoaa 50 Uudenmaan alakoululuokalle mahdollisuuden päästä syksyllä 2021 Heurekaan tutkimaan sähköä.  Vierailuun sisältyy Sähköistä kaupunki -työpaja, jossa oppilaat pääsevät rakentamaan oman talon tai pihan Heurekan Sähkölä-näyttelyn toiminnalliseen kaupunkiin. Sähkön perusasiat tulevat tutuiksi, kun kortteli toteutetaan moottoreita, valoja ja vastuksia kytkemällä. Vierailu on mukaan valituille luokille maksuton.

Kummiohjelmaan valitaan 50 alakoululuokkaa Uudeltamaalta. Kummipakettiin sisältyy ohjattu Sähköistä kaupunki -työpaja, pääsyliput Heurekaan ja turvalliset tilausbussikuljetukset luokalle (max 30 hengelle). Vierailut toteutetaan 16.8.–28.9.2021 välisenä aikana vallitsevia rajoituksia noudattaen. Vierailun aikana huomioidaan turvavälit ja hyvä hygienia. Tarvittaessa lähetämme lisäohjeita tai ryhdymme muihin toimiin terveysturvallisen vierailun varmistamiseksi.

Hae mukaan alla olevalla lomakkeella 21.5. mennessä! Ilmoitamme valinnoista ja lähetämme varausohjeet mukaan valituille välittömästi hakuajan päätyttyä. Huomioittehan, että haette pakettia vain sellaiselle luokalle, joka ensi syksynä vierailuiden toteutuessa on edelleen alakoulussa, ja jonka kokonaishenkilömäärä aikuiset mukaan lukien on maksimissaan 30 hlö. Mikäli pakettia luokalle hakenut opettaja ei jatka luokan kanssa syksyllä, ilmoitattehan myös uuden opettajan yhteystiedot.

Haku STEKin kummiohjelmaan 2021

  • Jos hakemuksen lähettää joku muu kuin luokan opettaja, esim. vanhempainneuvoston jäsen, laita siitä tieto lisätietokenttään.
  • Kummipakettiin sisältyy yhteensä max 30 henkeä sisältäen oppilaat, opettajat ja avustajat.

Yhteistyössä

  • STEK