STEKin ja Heurekan kummiohjelma

Tule oppimaan sähköstä innostavasti itse tehden! STEK tarjoaa 50 Uudenmaan alakoululuokalle kipinöivän Heureka-vierailun syksyllä 2022.  Vierailun aikana tutustutaan sähköön niin ohjatussa työpajassa kuin omatoimisesti näyttelyissäkin. Matkat taittuvat turvallisesti ja vaivattomasti tilausbussilla koululta Heurekaan ja takaisin.

Hae mukaan kummiluokaksi 14.10. mennessä!

Hae mukaan

Yhteistyössä

  • STEK

Milloin?

STEKin tukemat kummiluokkavierailut Heurekaan toteutetaan 7.11.–22.12.2022 välisenä aikana.

Kenelle?

Vierailut on suunnattu Uudenmaan alueen alakoululuokille. Mikäli luokkanne on yhteisopettajuusluokka, voitte hakea useampaa kummiluokkapakettia. Työpaja on suomenkielinen ja sen kesto on 60 minuuttia. Vierailuun kannattaa varata aikaa yhteensä vähintään 3 tuntia, jotta aikaa jää myös vapaaseen tutustumiseen näyttelyissä. Vierailut ovat mukaan valituille luokille maksuttomia.

Mitä vierailuun kuuluu?

Vierailuun kuuluvat näyttelyliput, Sähköistä kaupunki -työpaja sekä tilausbussikuljetukset yhdelle luokalle (max 30 hlö). Työpajassa oppilaat rakentavat oman talon tai pihan Heurekan Sähkölä-näyttelyn toiminnalliseen kaupunkiin. Sähkön perusasiat tulevat tutuiksi, kun kortteli toteutetaan moottoreita, valoja ja vastuksia kytkemällä.

Mikä ihmeen STEK?

Sähkötekniikan ja energiatehokkuuden edistämiskeskus STEK ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka edistää sähkön käytön turvallisuutta ja luotettavuutta, sähköisiä energiatehokkuusratkaisuja sekä älykästä sähkön käyttöä keräämällä, tuottamalla ja jakamalla tietoa.

STEK tarjoaa Sähkölä-palvelussaan paljon maksuttomia sähköaiheisia materiaaleja opettajien käyttöön.

Kokemuksia STEKin kummiluokkavierailuista