Suomalaisten Kemistien Seura tarjoaa Heureka-päivän kemiasta kiinnostuneille luokille

Suomalaisten Kemistien Seura juhlii 100-vuotista taivaltaan, ja osana Heureka-yhteistyötä seura valitsi yhdeksän stipendiluokkaa, jotka pääsevät Heureka-vierailulle kokeilemaan uusia kemia-aiheisia työpajoja Tuoksujen kemiaa, Hapanta taidetta ja Keihästä ilmapallo. Hakuaika on nyt päättynyt, ja luokat valittu.

Valitut luokat
Jokelan erityiskoulun yläkoululuokka
Sipoonjoen koulun 8B
Nummen yhtenäiskoulun 4. luokka
Aurinkolahden peruskoulun 3.-4. E
Linnajoen koulun 8. luokka
Lepaan koulun 3.-4. luokka
Kantvikin koulun 3. luokka
Nurmon yläasteen 7C
Rekolan koulun 5B

Työpajoihin liittyy opettajamateriaaleja, jotka ovat sekä valittujen kouluryhmien että kaikkien muidenkin vapaasti käytettävissä. Heurekassa työpajoja voi kokeilla myös 22.11. suuressa Kemiapäivä -tapahtumassa, jossa on päivällä paljon erikoisohjelmaa kouluryhmille. Tästä julkaistaan lisätietoa myöhemmin. Hapanta taidetta -työpajan ohjeet ovat ladattavissa täällä. Keihästä ilmapallo -ohjeet voi ladata tästä. Tuoksujen kemiaa -ohjeet tulevat vapaaseen jakoon syksyllä 2019.

Lisätietoa Heureka-vierailuista ja oppimateriaaleista Heurekan teematuottaja Paula Havasteelta, paula.havaste@heureka.fi.

Suomalaisten Kemistien Seuran 100-juhlavuoden verkkosivuilla on uutisia ja artikkeleita, haastatteluja ja henkilökuvia kemian alalta. Sieltä löytyy myös kalenteriosuus, jossa on lisätietoa mm. tulevien CHEMBIO-messujen sisällöstä.

Yhteistyössä