Den näst mest prestigefyllda organisationen

Heureka är den näst mest prestigefyllda organisationen inom turist- och restaurangbranschen i Tillit och Rykte-undersökningen 2024.

Toiseksi maineikkain organisaatio

Heureka är den näst mest prestigefyllda organisationen inom turism- och restaurangbranschen i Trust&Maine-forskningsrundan 2024

T-Medias Tillit&Rykte 2024-undersökning av turist- och restaurangbranschen undersökte finländarnas syn på och uppfattningar om organisationer i branschen och hela branschen i allmänhet. Korkeasaari Zoo är den mest prestigefyllda organisationen av de tillfrågade - Vetenskapscentret Heureka och Sokos Hotels klassades som den andra och tredje mest prestigefyllda.

I Tillit&Rykte-undersökningen inom turism- och restaurangbranschen undersöktes totalt 21 organisationers rykte bland finländarna. Bland de tre bästa organisationerna var Korkeasaaris ryktepoäng 3,91, Heurekas 3,89 och Sokos Hotels 3,77.

I Tillit&Rykte-forskningsmodellen beräknas ett anseendetal för varje organisation på en skala 1–5.

Turism- och restaurangbranschens organisationers rykte undersöktes i april-maj 2024 och totalt 2 453 finländare svarade på enkäten.

Läs mer: T-Media

Tillbaka till blogg
 • Kesän vinkit Heureka-vierailulle

  Sommartips för ditt Heureka-besök

  Se tips för att besöka Heureka i sommar! Heureka har öppet på sommaren från 24.6 till 11.8.2024 varje dag från klockan 9.00 till 18.00.

 • Planetaario suljetaan 12.8.2024 alkaen

  Planetariet stängs den 12 augusti 2024

  Planetariet är öppet varje dag på sommaren, så du hinner fortfarande se film innan planetariet stänger den 12 augusti för renovering.

 • Toiseksi maineikkain organisaatio

  Den näst mest prestigefyllda organisationen

  Heureka är den näst mest prestigefyllda organisationen inom turist- och restaurangbranschen i Tillit och Rykte-undersökningen 2024.

 • Heurekan turvallisemman tilan periaatteet

  Principerna för ett tryggare rum

  På Heureka ska alla känna sig trygga. När jag besöker Heureka följer jag dessa principer om ett tryggare rum. 

 • Kesän tiedeleirit 2024

  Vetenskapsläger på finska sommaren 2024

  Tiedeleirit

  Det finns fortfarande platser till sommarens vetenskapsläger 2024! I samband med köpet ska deltagarens/deltagarnas uppgifter fyllas i blanketterna innan betalning. Obs! Lägren ordnas på finska.

 • Torstain iltalippu kympillä

  Torsdagskvällsbiljett för 10 €

  Tarjous

  Heureka erbjuder entrébiljetter för 10 euro på torsdagar kl. 15.00-20.00 för alla. Barn under 5 år får besöka Heureka gratis tillsammans med en vårdnadshavare. Biljettpriserna för torsdagskvällar gäller inte 20.6.–8.8., 17.10., 5.12. och 26.12.

 • Jokiniemen arkeologiset kaivaukset

  Arkeologiska utgrävningar i Ånäs

  Tapahtuma

  Anmäl dig och kom och lär dig arkeologiska utgrävningens utgrävningsteknik i praktiken! Utgrävningarna kommer att genomföras 24–28.6.2024 och 1–5.7.2024.

 • Lahjalippu Heurekaan

  Presentbiljett till Heureka

  Gäller i 12 månader från inköpsdatum

  Ge en gåva där ni får spendera tid tillsammans genom magiska  vetenskapsupplevelser! Med en presentbiljett kan du uppleva hela 7 interaktiva utställningar och planetariets fängslande filmer.

 • Heurekassa toteutetuista ympäristöteoista esimerkkinä ovat vuonna 2023 katolle asennetut aurinkopaneelit.

  Ekokompass miljöcertifikat för Heurekka

  Uutinen

  Heureka har fått Ekokompassi-miljöcertifikat och Sustainable Travel Finland-märket.