Svenska
kulturfondenin
kummiohjelma

Svenska kulturfonden tarjoaa 50 ruotsinkieliselle päiväkotiryhmälle mahdollisuuden päästä Heureka-vierailulle syksyllä 2020. Kummiohjelmaan voivat hakea päiväkotien 5–6 -vuotiaiden ryhmät Uudeltamaalta, Kotkasta, Lahdesta, Tampereelta, Porista ja Pyhtäältä. Myös kielikylpypäiväkotien ryhmät ovat tervetulleita mukaan. Kummipakettiin sisältyy ohjattu Värilaboratorio-työpaja, planetaarioelokuva, pääsyliput Heurekaan ja bussikuljetukset ryhmälle (max 30 hengelle).

Vieraile Heurekassa turvallisesti
Vierailut toteutetaan turvallisesti tilausbussilla. Jotta turvavälien pitäminen on mahdollista, olemme rajoittaneet päivittäisten vierailijoiden määrän noin viidesosaan normaalista. Planetaariossa käytössä on vain joka toinen istuin ja näytösten määrää on vähennetty. Näin istuimet ehditään siivota ja käsinojat desinfioida näytösten välillä. Näyttelyalueella on tarjolla runsaasti käsidesiä, siivousta on tehostettu ja kaikki kosketuspinnat on käsitelty bakteereja ja viruksia tuhoavalla valokatalyysipinnoitteella. Työpajaan osallistuu yksi ryhmä kerrallaan ja pinnat sekä käytetyt välineet desinfioidaan ryhmien välillä.

Vierailut toteutetaan 16.11–21.12.2020. Hae mukaan ohjelmaan täyttämällä alla oleva lomake! Haku kummiohjelmaan on avoinna 25.10.2020 saakka. Hakemus kannattaa lähettää heti, sillä osa ryhmistä voidaan valita jo hakuaikana.

Haku Svenska kulturfondenin kummiohjelmaan 2020

  • Jos hakemuksen lähettää joku muu kuin ryhmänohjaaja, laita siitä tieto lisätietokenttään.
  • Kummipakettiin sisältyy yhteensä max 30 henkeä sisältäen lapset, ryhmänohjaajat ja avustajat.

Yhteistyössä

  • Svenska kulturfonden