Virtuaalinen tiedeshowkiertue ruotsinkielisiin päiväkoteihin

Heurekan virtuaalinen tiedeshow-kiertue ruotsinkielisiin päiväkoteihin

Heurekan tiedeshow tulee virtuaaliselle vierailulle ruotsinkielisiin päiväkoteihin helmi-maaliskuussa 2021. Virtuaalinen kiertue toteutetaan Svenska kulturfondenin tuella. Virtuaalinen tiedeshow on varattavissa päiväkotiryhmille 8.–19.2.2021 ja 8.–19.3.2021 välisinä aikoina. Kiertue on suunnattu erityisesti Pohjanmaan sekä Turun alueen ja saariston ruotsinkielisiin sekä kielikylpypäiväkoteihin.

Heurekan virtuaalista tiedeshow-vierailua varten tarvitsette vain mahdollisimman ison näytön, kannettavan tietokoneen sekä kaksisuuntaisen Zoom-yhteyden. Esitystä voi päiväkodin omia koronaohjeita noudattaen seurata yksi tai useampi päiväkotiryhmä kerralla esimerkiksi liikuntasalissa tai muussa sopivassa tilassa. Esitykset tulevat varattaviksi sähköiseen varausjärjestelmään ja varauslinkki sekä tarkemmat etukäteisohjeet esitykseen valmistautumisesta ja yhteyden testaamisesta lähetetään mukaan valituille.

Esityksen kesto on 15–20 minuuttia ja se sopiiensisijaisesti 4–6 -vuotiaille. Esityksen aiheena on sähkö, ja siinä keskitytään näyttäviin kokeisiin ja aitoon vuorovaikutukseen katsojien kanssa. Esitysten kieli on ruotsi ja ne ovat päiväkodeille täysin maksuttomia.

Haku virtuaaliselle tiedeshowkiertueelle on päättynyt.

Yhteistyössä

  • Svenska kulturfonden