Talven tiedeleirit 2018

Helmikuussa järjestetään jälleen suosittuja tiedeleirejä! Nyt luvassa on kokonaan uusi leiriohjelma.

Tiedeleiri ma-ti 19.–20.2. ja to-pe 22.2.–23.2.

Tiedeleirien tarkoituksena on tutustuttaa lapset tieteen eri aloihin, kokeelliseen työskentelyyn sekä tuottaa lapsille tiede-elämyksiä ja itse tekemällä saavutettua oivaltamisen iloa.

Tiedeleiriläiset tekevät tutkimuksia Heurekan laboratorioissa ja työpajatiloissa. Leiripäivinä on myös aikaa tutustua Heurekan näyttelyihin. Tiedeleirin hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, näyttelylippu, planetaarioelokuvat ja päivittäinen lämmin ateria.

Talven tiedeleireillä on kokonaan uusi ohjelma ja niiden hinta on 80€/lapsi. Kaksipäiväiset talvilomatiedeleirit järjestetään alakouluikäisille (2005–2010 syntyneille) ma-ti sekä to-pe viikolla 8. Leiripäivinä ohjelmaa on klo 10–15. Leiriläisillä on oikeus olla klo 15 jälkeen Heurekan näyttelyissä aina sulkemisaikaan saakka.

Tiedeleiriliput tulevat myyntiin Heurekan lippukauppaan 29. tammikuuta kello 10!

Lippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4). Kaikkien lasten tiedot tulee kuitenkin ilmoittaa erikseen lomakkeella ostotapahtuman jälkeen, joten etukäteen on hyvä olla tiedossa lasten allergiat, huoltajien kännykkänumerot, sähköpostiosoitteet ja kotiosoitteet.

Huom! Leiripaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisia vaihtoja voi tiedustella osoitteesta: asiakaspalvelu@heureka.fi.