Kesän 2017 tiedeleirit

Tiedeleirien tarkoituksena on tutustuttaa lapset tieteen eri aloihin, kokeelliseen työskentelyyn sekä tuottaa lapsille tiede-elämyksiä ja itse tekemällä saavutettua oivaltamisen iloa.

Tiedeleiriläiset tekevät tutkimuksia Heurekan laboratorioissa ja työpajatiloissa, joissa työskennellään ohjatusti pareittain. Leiripäivinä on myös aikaa tutustua Heurekan näyttelyihin. Tiedeleirin hintaan sisältyy leiriohjelma materiaaleineen, planetaarioelokuva, päivittäinen lämmin ateria ja kesän leireillä tiedeleiripaita.

Vuonna 2017 tiedeleirit pidetään ainoastaan suomeksi.

Tiedeleirejä järjestetään kesä-elokuun aikana. Kesän tiedeleirit ovat viikon mittaisia päiväleirejä (ei majoitusta). Ohjelmaa on maanantaista perjantaihin ja juhannusviikolla maanantaista torstaihin kello 10–15. Viikolla 32 tiedeleiri järjestetään ma-ke.

Yläkouluikäisten leirit järjestetään viikoilla 27, 28 ja 31 (2001-2003 syntyneet)
Alakouluikäisten leirit järjestetään viikoilla 23–28 ja 31–32 (2004-2009 syntyneet)

Liput tiedeleireille

Kesän 2017 tiedeleiriliput ovat nyt myynnissä Heurekan lippukaupassa! 

Kesän tiedeleirin hinta on 190 € / lapsi. Viikolla 25 hinta on 155 € / lapsi ja viikolla 32 hinta on 115 € / lapsi.

Tiedeleirilippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4). Kaikkien lasten tiedot tulee kuitenkin ilmoittaa erikseen, joten etukäteen on hyvä olla tiedossa lasten paitakoko, allergiat, huoltajien kännykkänumerot ja sähköpostiosoitteet. Tiedeleiriläisillä on oikeus leiriviikon aikana olla Heurekan näyttelyissä aina sulkemisaikaan saakka. Leiripaikan lunastaneet lapset voivat tulla Heurekaan leiriviikollaan ti-pe (juhannusviikolla ti-to) klo 9.00.

Leirikirje tarvittavine infoineen lähetetään sähköpostilla lipun ostaneille ennen leiriä.

Huom! Leiripaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisia vaihtoja voi tiedustella osoitteesta: asiakaspalvelu@heureka.fi.

Lisätiedot
tiedeleirit@heureka.fi

Sirkku-Liina Laitinen
Pedagoginen suunnittelija
+358409015191

Rakettiretiisit-blogi

Heurekan kesän 2017 tiedeleireillä kasvatetaan avaruudessa käyneitä retiisin siemeniä. Seuraa siementen ja tiedeleireläisten matkaa Rakettiretiisit-blogista!

Lue blogia täältä