Tilaa Aku maksutta kouluun tai päiväkotiin

Kuinka sinä toimisit katastrofitilanteissa? Aku Ankan erikoisnumerossa käsitellään kotoisia katastrofitilanteita ankkalinnamaisella huumorilla. Materiaalin avulla on oivallista käsitellä esimerkiksi kodin paloturvallisuus- ja vesivahintotilanteita hauskalla ja mieleenjäävällä tavalla.

Aku Ankan kanssa yhteistyössä tuotettu, Heurekan Katastrofien keskellä -näyttelyn teemoja hauskasti käsittelevä lehti sopii oivallisesti esimerkiksi osaksi päiväkodin tai koulun teemapäiviä, monialaisia oppimiskokonaisuuksia, lukuhaasteita tai ryhmätöitä. Pettämättömällä huumorilla ja Aku Ankan tuurilla sukelletaan erilaisten isompien ja pienempien katastrofien maailmaan.

Huomio! Suuren kysynnän vuoksi emme ota enää vastaan uusia lehtitilauksia. Tarinoihin voi tutustua pdf-lehden avulla.

 

Tilaa näin

Lehdet on tarkoitettu osaksi opetusta, virikkeeksi ja innostajaksi haastavien, mutta tärkeiden asioiden käsittelyyn. Lehdet lähetetään antamaasi osoitteeseen kahden viikon kuluessa tilauksestasi. 8.3. mennessä tilatut lehdet toimitetaan tilausjärjestyksessä niin kauan kuin niitä riittää. Tilauksia toimitetaan vain Suomeen. Suuren kysynnän vuoksi emme ota enää vastaan uusia tilauksia.

Tutustu lehteen ennakkoon

Lataa sähköinen versio Aku Ankan erikoisnumerosta ja tutustu sisältöön.

Tutustu Aku Ankan erikoisnumeroon

Kuinka sinä toimisit katastrofitilanteissa?

Tee leikkimielinen testi omasta kriisinkestävyydestäsi ja selvitä, ketä ankkalinnalaista muistutat luonnonmullistusten keskellä.

Testaa katastrofipersoonallisuutesi

Astu sisään Katastrofien keskellä -näyttelyyn

Näyttelyssä tutkitaan ja harjoitellaan yhteisiä resilienssitaitoja. Kuinka voimme yhdessä selviytyä erilaisista kriisi- ja katastrofitilanteista entistä paremmin? Pelilliset näyttelykohteet kannustavat luomaan toimivia yhteistyön muotoja ja rakentamaan keskinäistä luottamusta. Kaiken taustalla vaikuttavat mahtavat luonnonvoimat tulva, myrsky, maastopalo ja maanjäristys. Astu suoraan luonnonvoimien keskelle audiovisuaalisten taideteosten kautta, tai tutustu voimien vaikutuksiin eri puolilta maailmaa tulevien voimaannuttavien tositarinoiden kautta.

Tutustu näyttelyyn