Timanttinen TET -workshop 26.4.

Timanttinen TET -workshop opoille pe 26.4. klo 9.30–14.00

Hei opo, oletko joskus pohtinut, miten TET-harjoittelua voitaisiin kehittää? Tervetuloa Timanttinen TET -työpajaan Heurekaan perjantaina 26.4. klo 9.30-14.00!

Miten työelämän tarpeet ja oppilaan taidot sekä asiantuntemus voitaisiin törmäyttää niin, että molemmat osapuolet aidosti oppisivat toisiltaan? Onko sinulla pieniä parannusideoita tai utopistiselta tuntuvia kehittämisvisioita? Tai koetko kenties, että TET-harjoittelu on passeli juuri tällaisena? Olipa niin tai näin, olet tervetullut vaihtamaan ajatuksia siitä, miten TET-harjoittelusta hiotaan entistä ehompi.

Heurekassa toteutettiin vuosina 2016–2018 Do It Together! – Heureka -hanke, jossa oppilaat pääsivät kehittämään erilaisia digitaalisia oppimissovelluksia yhdessä opetusalan startup-yritysten kanssa. Hankkeen hedelmänä syntyi monia toimivia yhteiskehittämisen käytäntöjä ja harjoitteita, joiden haluamme jatkavan elämäänsä muodossa tai toisessa. Tarkoituksenamme on selvittää, voisiko Heureka tämän osaamisensa pohjalta tarjota apua esimerkiksi TET-harjoittelun ohjaamiseen. Jotta saamme tietää, miltä osin TET-harjoittelun kehittämistarpeet ja Do It Together! – Heureka -hankkeen anti osuvat yksiin, kutsumme teidät – TET-harjoittelun asiantuntijat – workshoppaamaan kanssamme!

Mukaan mahtuu 20 opinto- ja oppilaanohjaajaa. Osallistujille tarjotaan Tiederavintolan monipuolinen buffet-lounas.

Lisätiedot: Jutta Kujasalo – Head of Learning and Events – jutta.kujasalo@heureka.fi

Ilmoittautuminen – Timanttinen TET -workshop 26.4.