Tulevaisuuden uutiset Huomenta Suomessa

Jaksot keskiviikkoisin 9.5.-20.6.

Tulevaisuuden uutiset -ohjelmasarjassa katsellaan 9.5.–20.6. koululuokkien kuvaamia tulevaisuuden uutispätkiä sekä keskustellaan tulevaisuuden teemoista nuorten ja asiantuntijoiden kanssa. Sarja on osa Heurekan ja Sitran Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttelyyn liittyvää koululaisyhteistyötä, jossa yläaste- ja lukioryhmät ovat näyttelyn innoittamina itse ideoineet, käsikirjoittaneet ja toteuttaneet tulevaisuuden uutisia. Sarjan seitsemän jaksoa esitetään keskiviikkoisin klo 6.40 ja uusintana 8.20, ja ne tulevat katsottaviksi myös Katsomo-palveluun.

Tulevaisuuden uutisten neljäs jakso esitettiin MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelman yhteydessä 13.6. Jaksossa Vaskivuoren koulun oppilaat ja markkinointijohtaja Peter Vesterbacka pohtivat tulevaisuuden matkustustapoja. Katso jakso täältä.

Tulevaisuuden uutisten neljäs jakso esitettiin MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelman yhteydessä 30.5. Jaksossa Pohjois-Tapiolan yläkoulun 8A:n oppilaat ja huippukokki Henry Alén pohtivat tulevaisuuden ruokailutottumuksista. Katso jakso täällä.

Tulevaisuuden uutisten kolmas jakso esitettiin MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelman yhteydessä 23.5. Jaksossa Vuoniityn peruskoulun 8D:n oppilaat ja Helsingin piispa Teemu Laajasalo pohtivat, millaiset arvot ovat tärkeitä tulevaisuudessa. Katso jakso täällä.

Tulevaisuuden uutisten toinen jakso esitettiin MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelman yhteydessä 16.5. Jaksossa Hiidenkiven koulun medialuokkalaiset pohtivat kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaaran kanssa, miten tulevaisuudessa asutaan. Katso jakso täällä.

Tulevaisuuden uutisten ensimmäinen jakso esitettiin MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelman yhteydessä 9.5. Ruusuvuoren koulun 8-luokkalaisten aiheena on uudet työnkuvat ja ammatit. Tulevaisuuden uutisten vieraana on luova johtaja Henkka Hyppönen. Katso jakso täällä.