Turvallisesti tieteen pariin!

Heureka avautuu yleisölle jälleen keskiviikkona 10.6.2020 poikkeusjärjestelyin koronavirustilanne huomioiden. Turvallinen vierailu mahdollistetaan mm. kävijämäärää rajoittamalla, turvaetäisyyksistä ja hygieniasta huolehtimalla sekä tehostetun siivouksen ja kosketuspintojen antiviruspinnoitteen avulla.

Toimenpiteet turvalliseen vierailukokemukseen

Kosketuspinnoilla antiviruspinnoite

Tiloissamme kaikki kosketuspinnat on käsitelty Nanoksin antiviruspinnoitteella.

Valokatalyysipinnoite desinfioi itsensä ja tuhoaa tehokkaasti bakteereja ja viruksia, kun siihen kohdistuu valoa. Lisätietoa löydät Nanoksin omilta sivulta.

Ikoni valokatalyysipinnoitteen laitosta.

Siivous ja pintojen puhdistus

Olemme lisänneet siivousta, erityisesti pintojen puhtaanapitoa ja desinfiointia. Kaikki usein kosketeltavat pinnat puhdistetaan tehostetusti, useampaan kertaan päivässä.

Käsidesi

Olemme lisänneet käsidesin eli käsihuuhteen saatavuutta sekä lisänneet käsienpesumuistutuksia ja -ohjeita  kaikkiin wc-tiloihin.

 

Pese kädet huolellisesti

Paras keino suojautua koronavirukselta ja muilta helposti tarttuvilta viruksilta ja bakteereilta on huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet vedellä ja saippualla usein ja huolellisesti, ainakin 20 sekunnin ajan.

 

Minimoi tartuntariski, yski ja aivasta oikein

Ethän tule flunssaoireisena vierailulle Heurekaan. Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yksi tai aivasta hihaan, älä käsiisi. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

 

Jonotus ja turvavälit

Pidä vähintään metrin etäisyys muihin ihmisiin, vältä ihmisjoukkoja ja tungoksia.