Tule mukaan Tutkitun tiedon teemavuoden päätöstapahtumaan

Hae maksuttomalle vierailulle Heurekaan!

Haluaisitko luokallesi maksuttoman Heureka-vierailun? Tänä vuonna vietetään Tutkitun tiedon teemavuotta, joka huipentuu Heurekassa torstaina 9.12. Tutkitun tiedon teemavuosi kutsuu juhliin maksutta 1000 koululaista ympäri Suomen!

Vierailua voivat hakea kaikki ala- ja yläkoulujen suomen- ja ruotsinkieliset luokat. Maksuton vierailu sisältää sisäänpääsyn Heurekan näyttelyihin sekä oikeuden osallistua teemapäivän nonstop-ohjelmiin. Luvassa on monenmoista yllätyksellistä tekemistä, kuten tiedetyöpajoja, esityksiä ja musiikkia. Aamupäivän ohjelmasisällöt on tarkoitettu nuoremmille ja iltapäivän tarjonta vanhemmille oppilaille.

Ohjelmat ovat suomenkielisiä, näyttelyihin voi tutustua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ohjelmiin tai planetaarioelokuviin ei voi varata paikkoja ennakkoon. Huomioittehan, että kuljetukset tai ruokailu Tiederavintolassa eivät kuulu pakettiin, vaan jokainen mukaan valittu luokka järjestää ja kustantaa kyydin parhaaksi katsomallaan tavalla.

Tutkitun tiedon teemavuoden päätöstapahtuman osallistuvat luokat arvotaan kaikkien hakemusten joukosta. Ruuhkien välttämiseksi ja miellyttävän vierailun takaamiseksi 1–4 -luokkalaisten vierailut toteutetaan klo 9–11.30, ja 5–9-luokkalaisten vierailut klo 11.30–14. Maksuttomat vierailut varataan suoraan sähköisestä varausjärjestelmästä. Varausohjeet lähetetään mukaan valituille luokille.

Hae mukaan maksuttomalle Tutkitun teemavuoden vierailulle täyttämällä alla oleva lomake 26.10. mennessä.

Haku Tutkitun tiedon teemavuoden päätöstapahtumaan 2021

    Valitkaa joko aamu- tai iltapäiväaika sen mukaan, kumpaan ikäryhmään kuulutte.
  • Tutustu teemavuoden tarjontaan osoitteessa tutkittutieto.fi

Yhteistyössä