Usein kysytyt kysymykset

Voinko ostaa lipun/varata vierailun verkkokaupasta vielä samalle päivälle? 

Lipun samalle päivälle voi ostaa ainoastaan Heurekan lipunmyynnistä. Jos haluat hankkia lipun verkosta, osta tai varaa se viimeistään vierailua edeltävänä päivänä. Hankkimalla lipun ennakkoon varmistat sisäänpääsyn haluamallesi päivälle.

Minulla on Museokortti, Heureka Club -vuosikortti, vapaalippu, lahjakortti, kulttuurietuus, opettajaetuus (OAJ) tai olen henkilökohtainen avustaja – miten toimin?

Varmistaaksesi sisäänpääsyn haluamanasi päivänä suosittelemme varaamaan paikan ennakkoon verkkolippukaupastamme myös jos sinulla on jo pääsylippu tai jokin edellä mainittu sisäänpääsyyn oikeuttava lippu/kortti/etuus. Toimi silloin näin:

  1. Valitse lippukaupassa Heureka-lippu ja paina “Osta”-painiketta.
  2. Seuraavalla sivulla valitse kohta Minulla on lippu/Museokortti/kulttuurietuus* (0€) ja merkitse ko. kohtaan henkilömäärä. Samalla ostoskerralla voi sekä ostaa maksullisia ennakkolippuja että varata maksuttomia vierailupaikkoja, jos sisäänpääsyyn oikeuttava lippu/kortti on jo olemassa.
  3. Valitse kalenterista vierailupäivä.
  4. Vie ostoprosessi (=paikkavarausprosessi) loppuun normaalisti lippukaupan ohjeita noudattaen.

Saapuessasi Heurekaan esitä ennakkolippu lipunmyynnissämme ja samalla pääsylippu, kortti tai todiste etuudesta. Jos haluat maksaa vierailun kulttuurietuudella (Smartum, Edenred, ePassi tms.), voit silloinkin varata vierailupaikkasi ennakkoon kohdasta “Minulla on jo lippu/Museokortti/kulttuurietuus* (0€)” ja maksaa lippusi sitten kulttuurietuudella paikan päällä. Huomioithan, että kulttuurietuus on henkilökohtainen ja sillä voi maksaa vain sen henkilön lipun, jolle kulttuurietuus on myönnetty.

Voit myös saapua ilman ennakkovarausta. Liput samalle päivälle ovat saatavilla ainoastaan Heurekasta paikan päältä. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

Voiko Heurekasta ostaa Museokortin?

Kyllä, voit ostaa Museokortin saapuessasi Heurekaan. Varmistaaksesi sisäänpääsyn haluamanasi päivänä suosittelemme varaamaan vierailupäivän ennakkoon.

Voit myös ostaa Museokortin Heurekan verkkokaupassa. Museokortin oston yhteydessä valitaan myös vierailupäivä Heurekaan, jolloin Museokortin voimassaolo alkaa.

Voinko muuttaa vierailupäivää, jos olen jo ostanut lipun/varannut vierailun, mutta en pääsekään suunnitellusti Heurekaan?

Kyllä voit. Jos olet ostanut lipun/varannut vierailun jo ennakkoon, ja haluat jälkikäteen vaihtaa vierailupäivää, niin lähetäthän sähköpostitse tiedon vierailupäivän muutoksesta osoitteeseen asiakaspalvelu@heureka.fi viimeistään vuorokautta ennen vierailua. Liitä sähköpostin mukaan ennakkolipun ostoksesta tullut vahvistus tai muu tunnistetieto.

Mitä toimenpiteitä olette tehneet, jotta vierailu on turvallinen?

Voit tutustua tekemiimme turvallisuustoimenpiteisiin täältä.

Minulla on flunssan oireita, voinko tulla Heurekaan?

Ethän tule flunssaoireisena vierailulle Heurekaan. Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yksi tai aivasta hihaan, älä käsiisi. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

Onko käsien desinfiointipisteitä riittävästi?

Olemme lisänneet käsidesin eli käsihuuhteen saatavuutta sekä lisänneet käsienpesumuistutuksia ja -ohjeita kaikkiin wc-tiloihin.

Onko Heurekassa tarjolla kasvosuojaimia?

Kasvosuojaimia voi ostaa Heureka Shopista.

Voiko syntymäpäiväjuhlia varata Heurekaan?

Kyllä voi. Lue lisää synttärijuhlavaihtoehdoista.

Missä Heurekassa voi säilyttää vaatteita ja tavaroita?

Sisääntuloaulasta löytyy naulakoita sekä maksuttomia lukollisia kaappeja. Kaappien koot:

  • korkeus 600 mm, leveys 400 mm, syvyys 400 mm.
  • korkeus 1700 mm, leveys 245 mm, syvyys 402 mm.

Isommat matkalaukut voi jättää säilytykseen lippukassalle.

Heureka ei vastaa naulakoihin tai kaappeihin jätetystä omaisuudesta.

Löytyykö teiltä lastenhoitohuone?

Lastenhoitohuone sijaitsee sisääntuloaulassa naulakoiden takana.

Saako Heurekasta syötävää?

Heurekassa on oma Tiederavintola, jossa on tarjolla mm. päivittäin vaihtuva lounas. Lue lisää Tiederavintolan sivuilta.

Voiko Heurekassa syödä omia eväitä?

Omia eväitä voi syödä eväidensyöntipaikalla. Huomioithan, että eväät voivat olla voileipiä, sämpylöitä tms. mutta eivät lämmintä ruokaa. Näyttelyalueella omien eväiden syönti ei ole sallittua.

Saako Heurekassa valokuvata?

Heurekassa saa ottaa valokuvia omaan käyttöön ja niitä voi julkaista mm. sosiaalisessa mediassa.

Jos kuvaus liittyy kaupalliseen yhteistyöhön, ota yhteyttä lehdistökontaktiimme. Yhteystiedot sekä muuta tietoa medialle löytyy täältä.

Löytyykö Heureka sosiaalisesta mediasta?

Heurekaa voit seurata sosiaalisessa mediassa mm.

Facebook/heurekafi
Instagram/heurekafi
Twitter/heurekafi