Vaasan Oy:n ja Heurekan kummiohjelma

Vaasan Oy tarjoaa 50:lle Uudenmaan alueen alakoululuokalle mahdollisuuden päästä Heureka-vierailulle tutustumaan suomalaiseen ruokaan ja moderniin maatalouteen. Kummiluokat tutustuvat Pellolta avaruuteen – ruoan matka lautasellesi -näyttelyyn, sekä osallistuvat teemaan liittyvään ohjelmaan. Pellolta pöytään -kummiluokkaohjelmassa tutustutaan ruoan matkaan maatilalta ruokalautaselle. Eri ruokatuotteita ja siemeniä tutkitaan mikroskoopin avulla. Samalla pohditaan, mitä kaikkea ruoalle tapahtuu ennen kuin se ilmestyy kauppojen hyllyille. Vierailuun liittyy myös teemaa tukevia ennakko- ja jälkimateriaaleja.

Haku kummiohjelmaan on päättynyt. Kummiohjelmaan valitaan 50 alakoululuokkaa Uudeltamaalta. Valituille luokille ilmoitetaan valiinnasta mahdollisimman pian. Kummipakettiin sisältyvät ohjattu Pellolta pöytään -työpaja, planetaarioelokuva, pääsyliput Heurekaan sekä bussikuljetukset luokalle (max 30 hengelle). Heureka on koronaviruksen takia toistaiseksi suljettuna, ja vierailut toteutetaan aiemmasta tiedosta poiketen sitten, kun se kaikkien kannalta on turvallista.

 

Yhteistyössä

  • Yhteistyössä

Haku Vaasan Oy:n kummiohjelmaan

  • Jos hakemuksen lähettää joku muu kuin luokan opettaja, esim. vanhempaintoimikunnan jäsen, laita siitä tieto lisätietokenttään.
  • Kummipakettiin sisältyy yhteensä max 30 henkeä sisältäen oppilaat, opettajat ja avustajat.