Tervetuloa tieteen pariin Heurekaan!

Kahdeksan näyttelyä yhdellä lipulla

Heurekassa riittää puuhaa vaikka koko päiväksi. Tarjolla on huimat kahdeksan vuorovaikutteista näyttelyä, joissa kaikenikäiset pääsevät itse tekemään ja kokeilemaan.

Hanki Heureka-lippu

Suoliston salaisuus 24.10. asti

Vielä ehdit vierailemaan Suoliston salaisuus -näyttelyssä! Siellä tutkaillaan havainnollisella tavalla älykkään suolistomme toimintaa.

Tutustu Suoliston salaisuus -näyttelyyn

Syyslomalla paljon ohjelmaa

Heurekassa on tarjolla paljon hauskaa tekemistä syyslomaa viettäville. Viikolla 42 tehdään päivittäin jännittäviä laboratoriokokeita ja seurataan näyttäviä tiede-esityksiä.

Katso päivän ohjelma

Elämyksiä planetaariossa

Planetaariomme on avoinna! Anna vaikuttavien planetaarioelokuvien temmata sinut hetkeksi arjesta. Ohjelmistossa on kolme eriaiheista elokuvaa.

Tutustu planetaarioelokuviin

Koe SuperPUU

Upea SuperPUU-näyttely tarjoaa moniaistisen kokemuksen sekä tietysti suuren määrän hauskoja ja toiminnallisia näyttelykohteita.

Tutustu SuperPUU-näyttelyyn

Hanki liput ennakkoon ja varmista sisäänpääsysi

Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon verkkolippukaupastamme. Jos sinulla on Museokortti tai muu sisäänpääsyyn oikeuttava kortti/lippu, voit myös silloin varmistaa sisäänpääsysi varaamalla vierailun etukäteen. Saman päivän lippuja on saatavilla ainoastaan paikan päältä.

Osta tai varaa lippu ennakkoon

Avoinna joka päivä

Heureka on auki viikon jokaisena päivänä.

Katso aukioloajat

Turvallisuus edellä

Olemme Heurekassa tehneet useita toimenpiteitä, jotta vierailusi olisi turvallinen.

Tutustu turvallisuustoimenpiteisiin