STEKin virtuaalinen tiedeshowkiertue alakouluille

Sähköä ilmassa!

Haluaisitko luokkaasi vieraaksi Heurekan Sähköä ilmassa -tiedeshown, koronaturvallisesti virtuaalisena? STEK tarjoaa alakouluihin kymmenen päivän virtuaalikiertueen, jonka aikana sähkön perusasiat tulevat hauskalla ja oivaltavalla tavalla tutuiksi omassa luokkahuoneessa.

Esitykset ovat varattavissa maanantaista perjantaihin 1.–12.11.2021. Esityksen kesto on 30 minuuttia, ja se sopii alakoulun luokille. Esitys on suomeksi ja se on mukaan valituille luokille täysin maksuton.

“Sisältö oli hyvin mietitty ja havainnollisesti esitetty. Voisin ehdottomasti tilata uudelleen Heurekalta etäesityksen. Tämä oli juuri toivottua vaihtelua kouluarkeen koronan keskellä. Erittäin hyvä innovointi!” Opettajan palaute kevään 2021 pilottiesityksen jälkeen.

Haku kiertueelle on päättynyt. Ilmoitamme mukaan valituille kouluille mahdollisimman pian!
Virtuaaliselle tiedeshowkiertueelle voivat ympäri Suomen hakea mukaan sellaiset koulut, joista on Heurekaan matkaa yli 200 km tai fyysinen vierailu hankalien yhteyksiä ym. takia on muuten käytännössä mahdoton toteuttaa. Esityksiä on päivittäin kolme, ja yhteen esitykseen voi osallistua maksimissaan neljä ryhmää samasta koulusta. Esitys on interaktiivinen, eli jokainen osallistuvista ryhmistä on mukana omalla laitteellaan ja heillä on puheyhteys esitystä vetävään Heurekan innoittajaan.

Heurekan virtuaalista tiedeshow-vierailua varten tarvitsette vain mahdollisimman ison näytön, kannettavan tietokoneen sekä kaksisuuntaisen Zoom-yhteyden. Esitykset tulevat varattaviksi sähköiseen varausjärjestelmään ja varauslinkki sekä tarkemmat etukäteisohjeet esitykseen valmistautumisesta ja yhteyden testaamisesta lähetetään mukaan valituille.

Yhteistyössä

  • STEK