Yritysyhteistyö

Yhdessä tieteen hyväksi!

Yritysyhteistyö

Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan käyntikohteista. Vuosittain kävijöitä on lähes 300 000. Heurekalla on luonnollinen paikkansa tiedeyhteisön, yritysmaailman ja suuren yleisön keskiössä. Olemme yrityksille eettisesti ja moraalisesti kestävä kumppani. Mielikuva Heurekasta on positiivinen niin suuren yleisön, liike-elämän, koulumaailman kuin mediankin piirissä. Heurekan toiminnalla on myönteinen vaikutus lasten ja nuorten kiinnostukseen tiedealoja kohtaan ja sitä kautta Suomen kilpailukykyyn tulevaisuudessa.

Heurekalle on luonnollista tehdä yhteistyötä yritysten kanssa. Heureka tarjoaa loistavia mahdollisuuksia brändin rakennukseen, asiakassuhteiden hoitoon sekä oman henkilöstön tyytyväisyyden ja työkyvyn ylläpitoon. Olemalla mukana vaihtuvien teemojen ympärille rakennetuissa näyttelyissä, tapahtumissa ja koululaisohjelmissa yritykset voivat profiloitua Heureka pääkävijäryhmien, nuorten ja lapsiperheiden silmissä.

Oletpa sitten kiinnostunut tukemaan Heurekan toimintaa tai olemaan mukana kehittämässä Heurekaa, niin ota yhteyttä!

Mirva Norén-Sluijter
Kumppanuuspäällikkö
+358 46 6001 544

Marjut Sirola
Kumppanuuskoordinaattori
+358 40 9015 343

 

Kumppanuusvaihtoehtoja

Pääyhteistyökumppani

Koko Heurekan päätukija. Sopimuskausi vähintään 3 vuotta. Näkyvyys päätukijana kaikessa Heurekan markkinoinnissa ja viestinnässä. Kokonaisuus on räätälöitävissä. Vastikkeena näkyvyyden lisäksi Heurekan tiloja ja palveluita 25 % tuen arvosta.

Yhteistyökumppani

Pidempiaikainen tukijuus, kesto vähintään 3 vuotta. Mahdollisuus nimikkoprojektiin (näyttely, oppimiskeskusohjelma tms.) vuosittain. Vaihtoehtoisesti mahdollisuus näkyvyyteen esimerkiksi näyttelyhallien nimeämisen kautta tai oppimiskeskuksen pääyhteistyökumppanina. Näkyvyys yhteistyökumppanina kaikessa valittuun projektiin liittyvässä viestinnässä sopimuskauden ajan. (Näkyvyys paikan päällä, lehti- ja tv-mainonta, Heurekan kotisivut). Vastikkeena näkyvyyden lisäksi Heurekan tiloja ja palveluita 25 % tuen arvosta. Mahdollistaa esimerkiksi elämyksellisten ja mieleenpainuvien sidosryhmätilaisuuksien järjestämisen Heurekassa tai sidosryhmien palkitsemisen Heurekan pääsylipuilla. Mahdollisuus markkinointiyhteistyöhön tapauskohtaisesti sovittavalla tavalla.

Projektikohtainen yhteistyökumppani

Esimerkiksi näyttelyn pääyhteistyökumppani. Kesto projektin keston ajan. Näkyvyys tukijana projektin viestinnässä sekä nimetyn projektin yhteydessä. Vastikkeena näkyvyyden lisäksi Heurekan tiloja ja palveluita 25 % tuen arvosta. Mahdollistaa esimerkiksi elämyksellisten ja mieleenpainuvien sidosryhmätilaisuuksien järjestämisen Heurekassa tai sidosryhmien palkitsemisen Heurekan pääsylipuilla. Mahdollisuus markkinointiyhteistyöhön tapauskohtaisesti sovittavalla tavalla.

Tukija

Tuki voi kohdistua näyttelyihin, koululaisohjelmiin tai maksuttomaan ja kaikille avoimeen ohjelmatoimintaan. Tuki voi olla rahallisen tuen lisäksi myös Heurekan tarvitsemia materiaaleja tai palveluita. Näkyvyys tukijana tuetun kohteen yhteydessä sekä kohteeseen liittyvässä viestinnässä. Vastikkeena näkyvyyden lisäksi Heurekan palveluita 25 % tuen arvosta.

Oma tuoli auditorioon

Heurekan auditorio Virtanen palvelee vuosittain tuhansia kävijöitä. Se toimii mm. Heurekan maksuttomien avointen yleisöluentojen areenana, missä asiantuntijat tekevät tieteen ajankohtaisia teemoja tutuksi kaikille kiinnostuneille.

Tarjoamme tieteen ystäville mahdollisuuden jättää itsestään pysyvä jälki Heurekaan. Myymme auditoriosta nimikkoistuimia 500 euron hintaan. Hintaan sisältyy istuimeen kiinnitettävä laatta, johon tukija saa nimensä.

Tervetuloa mukaan tieteen ystävien joukkoon!

Auditorion nimikkotuoli

  • Etu- ja sukunimi
  • Etu- ja sukunimi

Kummiohjelmat

Yritykset ja säätiöt voivat tukea lasten ja nuorten tiedekasvatusta tarjoamalla esimerkiksi 50:lle tai 100:lle koululuokalle kummipaketin. Paketti nimetään yrityksen haluamalla tavalla (esim. Ford-kummiluokat) ja sitä varten räätälöidään kumppanin agendaan sopiva innovaatiotyöpaja. Lisäksi kouluille tarjotaan bussimatkat ja pääsyliput.

Ajankohtaiset uutiset kummiohjelmista löydät Kouluille-sivuiltamme.