Yhteistyö Heurekan kanssa

Yhdessä tieteen hyväksi!

Yhteistyö Heurekan kanssa

Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan käyntikohteista. Vuosittain kävijöitä on lähes 300 000. Heurekalla on luonnollinen paikkansa tiedeyhteisön, yritysmaailman ja suuren yleisön keskiössä. Olemme yrityksille eettisesti ja moraalisesti kestävä kumppani. Mielikuva Heurekasta on positiivinen niin suuren yleisön, liike-elämän, koulumaailman kuin mediankin piirissä. Heurekan toiminnalla on myönteinen vaikutus lasten ja nuorten kiinnostukseen tiedealoja kohtaan ja sitä kautta Suomen kilpailukykyyn tulevaisuudessa.

Heurekalle on luonnollista tehdä yhteistyötä yritysten kanssa. Heureka tarjoaa loistavia mahdollisuuksia brändin rakennukseen, asiakassuhteiden hoitoon sekä oman henkilöstön tyytyväisyyden ja työkyvyn ylläpitoon. Olemalla mukana vaihtuvien teemojen ympärille rakennetuissa näyttelyissä, tapahtumissa ja koululaisohjelmissa yritykset voivat profiloitua Heureka pääkävijäryhmien, nuorten ja lapsiperheiden silmissä.

Oletpa sitten kiinnostunut tukemaan Heurekan toimintaa tai olemaan mukana kehittämässä Heurekaa, ota yhteyttä!

Yritysyhteistyön koordinaattori Riitta Ahola
Puh. 040 9015 205
riitta.ahola@heureka.fi

Myynnin ja markkinoinnin päällikkö Tuomas Olkku
Puh. 040 9015 304
tuomas.olkku@heureka.fi

Kumppanuusvaihtoehtoja

Pääyhteistyökumppani

Koko Heurekan päätukija. Sopimuskausi vähintään 3 vuotta. Näkyvyys päätukijana kaikessa Heurekan markkinoinnissa ja viestinnässä. Kokonaisuus on räätälöitävissä. Vastikkeena näkyvyyden lisäksi Heurekan tiloja ja palveluita 25 % tuen arvosta.

Yhteistyökumppani

Pidempiaikainen tukijuus, kesto vähintään 3 vuotta. Mahdollisuus nimikkoprojektiin (näyttely, oppimiskeskusohjelma tms.) vuosittain. Vaihtoehtoisesti mahdollisuus näkyvyyteen esimerkiksi näyttelyhallien nimeämisen kautta tai oppimiskeskuksen pääyhteistyökumppanina. Näkyvyys yhteistyökumppanina kaikessa valittuun projektiin liittyvässä viestinnässä sopimuskauden ajan. (Näkyvyys paikan päällä, lehti- ja tv-mainonta, Heurekan kotisivut). Vastikkeena näkyvyyden lisäksi Heurekan tiloja ja palveluita 25 % tuen arvosta. Mahdollistaa esimerkiksi elämyksellisten ja mieleenpainuvien sidosryhmätilaisuuksien järjestämisen Heurekassa tai sidosryhmien palkitsemisen Heurekan pääsylipuilla. Mahdollisuus markkinointiyhteistyöhön tapauskohtaisesti sovittavalla tavalla.

Projektikohtainen yhteistyökumppani

Esimerkiksi näyttelyn pääyhteistyökumppani. Kesto projektin keston ajan. Näkyvyys tukijana projektin viestinnässä sekä nimetyn projektin yhteydessä. Vastikkeena näkyvyyden lisäksi Heurekan tiloja ja palveluita 25 % tuen arvosta. Mahdollistaa esimerkiksi elämyksellisten ja mieleenpainuvien sidosryhmätilaisuuksien järjestämisen Heurekassa tai sidosryhmien palkitsemisen Heurekan pääsylipuilla. Mahdollisuus markkinointiyhteistyöhön tapauskohtaisesti sovittavalla tavalla.

Tukija

Tuki voi kohdistua näyttelyihin, koululaisohjelmiin, tai maksuttomaan ja kaikille avoimeen ohjelmatoimintaan. Tuki voi olla rahallisen tuen lisäksi myös Heurekan tarvitsemia materiaaleja tai palveluita. Näkyvyys tukijana tuetun kohteen yhteydessä sekä kohteeseen liittyvässä viestinnässä. Vastikkeena näkyvyyden lisäksi Heurekan palveluita 25 % tuen arvosta.

Oma tuoli auditorioon

Tiedekeskus Heurekan auditorio Virtanen palvelee vuosittain tuhansia kävijöitä. Se toimii mm. Heurekan maksuttomien avointen yleisöluentojen areenana, missä asiantuntijat tekevät tieteen ajankohtaisia teemoja tutuksi kaikille kiinnostuneille.

Tarjoamme tieteen ystäville mahdollisuuden jättää itsestään pysyvä jälki Heurekaan. Myymme auditoriosta nimikkoistuimia 500 euron hintaan. Hintaan sisältyy istuimeen kiinnitettävä laatta, johon tukija saa nimensä.

Tervetuloa mukaan tieteen ystävien joukkoon!

Tilaa nimikkotuoli tällä lomakkeella

Auditorion nimikkotuoli

  • Etu- ja sukunimi
  • Etu- ja sukunimi

Kummiohjelmat

Yritykset ja säätiöt voivat tukea lasten ja nuorten tiedekasvatusta tarjoamalla esimerkiksi 50 tai 100 koululuokalle kummipaketin. Paketti nimetään yrityksen haluamalla tavalla (esim. Ford-kummiluokat) ja sitä varten räätälöidään kumppanin agendaan sopiva innovaatiotyöpaja. Lisäksi kouluille tarjotaan bussimatkat ja pääsyliput.

Lukuvuonna 2017–18 Henry Fordin säätiö ja Tieto Oyj toivat kumpikin 100 koululuokkaa Heurekaan. Näiden kummiohjelmien työpajoissa käsiteltiin liikenneturvallisuutta sekä tulevaisuuden työelämää.

Tiedekummi

Tiedekummi-paketti antaa yrityksille mahdollisuuden tarjota oivaltava päivä tiedekeskus Heurekassa yhdelle koululuokalle tai päiväkodin eskariryhmälle. Pakettiin kuuluu sisäänpääsy Heurekan monipuolisiin näyttelyihin sekä bussikuljetus koululta Heurekaan ja takaisin.

Tiedekummiksi lähtenyt yritys saa oikeuden käyttää Tiedekummi-logoa verkkosivuillaan, nimen ja nettisivulinkin Heurekan Tiedekummi-sivulle, sekä toteutuneen vierailun jälkeen postitse luokan askarteleman kiitoskortin ja Tiedekummi Kunniakirjan.

Tiedekummi-yritykset mahdollistavat lapsille/nuorille odotetun ja toivotun retkipäivän, johon koulun omat resurssit eivät välttämättä riittäisi. Tiedekummivierailuja voi tehdä tammi-maaliskuussa sekä koko syyslukukauden ajan.

Tiedekummi-paketit toteutetaan yhteistyössä Novia Finland Oy:n ja Suomen Turistiauto Oy:n kanssa.

Lisätietoa tiedekummi-projektista, mukana olevat yritykset ja paketin saaneet koulut sekä luokat löydät täältä.