Heurekan tiedekerho alakoululaisille

Heurekan tiedekerho

Heurekan syksyn 2020 tiedekerhossa tutustutaan mm. taiteelliseen tieteeseen, Mars-mönkijöihin sekä DNA:n eristämiseen.

 

Huom! Heureka seuraa aktiivisesti koronatilannetta ja -ohjeistuksia toimien niiden mukaisesti. Tarvittaessa siirrämme tiedekerhot pidettäväksi etäyhteyksin.

Mitä:

Heurekan tiedekerhossa työskennellään monitieteellisten haasteiden parissa ongelmaratkaisu-, vuorovaikutus- ja tutkimustaitoja kehittäen. Torstai-iltojen tiedekerhossa tutkitaan ympärillämme tapahtuvia ilmiöitä oppiainerajoja ylittäen, luovuutta ja kädentaitoja hyödyntäen sekä eri tieteisiin innostaen. Monipuolisten sisältöjen parissa työskennellään Heurekan inspiroivissa työtiloissa, kuten Ideaverstaalla, laboratoriossa, näyttelyissä ja työpajoissa.

Heurekan puitteet ja tiedekasvatuskokemus mahdollistavat sen, että kerhojen ohjelma on monipuolinen, innostava ja aiheet edustavat laajasti sekä poikkitieteellisesti eri aloja. Tiedekerhoille on suunniteltu ihan oma ohjelma, ja se poikkeaa mm. kesän tiedeleiriohjelmasta. Heurekan tiedekerhojen toimintaperiaatteita ovat itse tekeminen, vapaavalintainen ja omaehtoinen tiedeoppiminen sekä oivaltamisen ilo.

Milloin:

Syyslukukauden ajan kestäviä tiedekerhoja järjestetään torstaisin

1.–3.-luokkalaisille kello 17.15–18.15
4.–6.-luokkalaisille kello 18.30–19.30

Tiedekerho alkaa Heurekassa 3.9.2020 ja kerhot kokoontuvat siitä aina viikoittain torstai-iltaisin kaikkiaan 14 kertaa 10.12.2020 saakka. Vain syyslomaviikolla (15.10.) pidetään vapaata.

Huom! Mikäli kaksi eri-ikäryhmiin kuuluvaa kerholaista haluaa samaan ryhmään, niin olkaa yhteydessä kerhovastaavaan.

Hinta:

Tiedekerhon hinta on 250 €/lapsi koko syyskaudelta. Heurekan ranneke (pääsy kaikkiin näyttelyihin ja planetaarioelokuviin) on voimassa koko kerhopäivän. Molempiin ikäryhmiin mahtuu 24 lipun lunastanutta tiedekerholaista mukaan. Tiedekerholippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4).

Huom! Tiedekerhopaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen kerhon alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Lisätiedot:

Jos haluat vielä mukaan, kysy paikkoja:

Heidi Kouki
Pedagoginen suunnittelija
+358 40 9015 274

tiedeleirit@heureka.fi