Heurekan tiedekerho

Heurekan kevään 2021 tiedekerhossa tutustutaan mm. outoihin olomuotoihin, tähtitieteen ilmiöihin ja luodaan vaahtotaidetta.

Huom! Heureka seuraa aktiivisesti koronatilannetta ja -ohjeistuksia toimien niiden mukaisesti. Tarvittaessa siirrämme tiedekerhot pidettäväksi etäyhteyksin.

Mitä:

Heurekan tiedekerhossa työskennellään monitieteellisten haasteiden parissa ongelmaratkaisu-, vuorovaikutus- ja tutkimustaitoja kehittäen. Torstai-iltojen tiedekerhossa tutkitaan ympärillämme tapahtuvia ilmiöitä oppiainerajoja ylittäen, luovuutta ja kädentaitoja hyödyntäen sekä eri tieteisiin innostaen. Monipuolisten sisältöjen parissa työskennellään Heurekan inspiroivissa työtiloissa, kuten Ideaverstaalla, laboratoriossa, näyttelyissä ja työpajoissa.

Heurekan puitteet ja tiedekasvatuskokemus mahdollistavat sen, että kerhojen ohjelma on monipuolinen, innostava ja aiheet edustavat laajasti sekä poikkitieteellisesti eri aloja. Tiedekerhoille on suunniteltu ihan oma ohjelma, ja se poikkeaa mm. kesän tiedeleiriohjelmasta. Heurekan tiedekerhojen toimintaperiaatteita ovat itse tekeminen, vapaavalintainen ja omaehtoinen tiedeoppiminen sekä oivaltamisen ilo.

Milloin:

Kevätlukukauden ajan kestäviä tiedekerhoja järjestetään torstaisin

1.–3.-luokkalaisille kello 17.15–18.15
4.–6.-luokkalaisille kello 18.30–19.30

Tiedekerho alkaa Heurekassa 21.1.2021 ja kerhot kokoontuvat siitä aina viikoittain torstai-iltaisin kaikkiaan 14 kertaa 6.5.2021 saakka. Vain talvilomaviikolla (25.2.) ja kiirastorstaina (1.4.) pidetään vapaata.

Huom! Mikäli kaksi eri ikäryhmiin kuuluvaa kerholaista haluaa samaan ryhmään, niin olkaa yhteydessä kerhovastaavaan.

Hinta:

Tiedekerhon hinta on 250 €/lapsi koko kevätkaudelta. Heurekan ranneke (pääsy kaikkiin näyttelyihin ja planetaarioelokuviin) on voimassa koko kerhopäivän. Molempiin ikäryhmiin mahtuu 20 lipun lunastanutta tiedekerholaista mukaan. Tiedekerholippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4).

Huom! Tiedekerhopaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen kerhon alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.