Heurekan tiedekerho alakoululaisille

torstai-iltaisin 6.9. alkaen

Heurekan tiedekerho

Heurekan tiedekerhossa selvitetään mm. onnistuuko sipsin lähettäminen postissa rikkoutumatta, kuinka muodostaa mahdollisimman iso vaahto ja kuinka saada paperinpala vesisangon pohjalle ja takaisin – kuivana!

Mitä:

Heurekan tiedekerhossa työskennellään monitieteellisten haasteiden parissa ongelmaratkaisu-, vuorovaikutus- ja tutkimustaitoja kehittäen. Torstai-iltapäivien tiedekerhossa tutkitaan ympärillämme tapahtuvia ilmiöitä oppiainerajoja ylittäen, luovuutta ja kädentaitoja hyödyntäen sekä eri tieteisiin innostaen. Monipuolisten sisältöjen parissa työskennellään Heurekan inspiroivissa työtiloissa, kuten Ideaverstaalla, laboratoriossa, näyttelyissä ja työpajoissa.

Heurekan puitteet ja tiedekasvatuskokemus mahdollistavat sen, että kerhojen ohjelma on monipuolinen, innostava ja aiheet edustavat laajasti sekä poikkitieteellisesti eri aloja. Tiedekerhoille on suunniteltu ihan oma ohjelma, ja se poikkeaa mm. tiedeleirien ohjelmista. Heurekan tiedekerhojen toimintaperiaatteita ovat itse tekeminen, vapaavalintainen ja omaehtoinen tiedeoppiminen sekä oivaltamisen ilo.

Milloin:

Huom. Muutoksia: Syyslukukauden ajan kestäviä tiedekerhoja järjestetään torstaisin

1.-6. -luokkalaisille kello 18.00-19.00

Tiedekerhotoiminta alkaa Heurekassa 6.9.2018 ja kerhot kokoontuvat siitä aina viikoittain torstai-iltaisin kaikkiaan 14 kertaa 20.12.2018 saakka.
Vain syyslomaviikolla (18.10.) ja itsenäisyyspäivänä (6.12.) pidetään vapaata.

Hinta:

Tiedekerhon hinta on 250 €/lapsi koko syyskaudelta. Heurekan ranneke (pääsy kaikkiin näyttelyihin ja planetaarioelokuviin) on voimassa koko kerhopäivän.
Molempiin ikäryhmiin mahtuu 24 lipun lunastanutta tiedekerholaista mukaan.
Tiedekerholippuja voi kerralla ostaa useamman (max 4).

Osta liput

 

Huom! Tiedekerhopaikan peruminen tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen kerhon alkua osoitteeseen: asiakaspalvelu@heureka.fi. Tämän jälkeen peruutus ja rahojen palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Lisätiedot

Heidi Venho
Oppimispalvelutuottaja
+358 40 9015 274
heidi.venho@heureka.fi