Tiedekerhot

Keväällä 2023 ei järjestetä tiedekerhoja

Tiedekerhoja ei järjestetä keväällä 2023

Keväällä 2023 ei järjestetä tiedekerhoja Heurekassa paikan päällä eikä etänä.

Heurekan tiedekerhot

Mitä, miksi, miten?

Heurekan tiedekerhoissa työskennellään monitieteellisten haasteiden parissa ongelmaratkaisu-, vuorovaikutus- ja tutkimustaitoja kehittäen. Tiedekerhossa tutkitaan ympärillämme tapahtuvia ilmiöitä oppiainerajoja ylittäen, luovuutta ja kädentaitoja hyödyntäen sekä eri tieteisiin innostaen.

Heurekan tiedekasvatuskokemus mahdollistaa sen, että kerhojen ohjelma on monipuolinen, innostava ja aiheet edustavat laajasti sekä poikkitieteellisesti eri aloja. Tiedekerhoille on suunniteltu ihan oma ohjelma, ja se poikkeaa mm. kesän tiedeleiriohjelmasta.

Heurekan tiedekerhojen toimintaperiaatteita ovat itse tekeminen, vapaavalintainen ja omaehtoinen tiedeoppiminen sekä oivaltamisen ilo.

Tiedekerhot paikan päällä Heurekassa

Paikan päällä olevissa kerhoissa hyödynnetään Heurekan inspiroivia työtiloja, kuten Ideaverstasta, laboratoriota ja näyttelyitä.

Etätiedekerhot

Etäkerhossa tiedekerholaiset tekevät etäyhteyksien avulla ohjatusti tutkimuksia kotona. Tutkimukset sisältävät kokeellisia töitä ja työpajoja etäyhteyden avulla. Tarvittavat materiaalit ovat jo kotoa löytyviä tai helposti saatavia. Tänä syksynä etätiedekerhossa mm. tutustutaan tieteeseen heijastimien taustalla, tutkitaan ilmanpainetta ja rakennetaan oma ilmanpainekanuuna.

Lisätietoja

Kysy lisää sähköpostilla tiedeleirit@heureka.fi

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Kokemuksia Heurekan tiedekerhoista

Trustmary Reviews