32 € / lapsi

Synttärikemiaa

Synttärikemiaa-juhlissa tehdään synttärikakku tiedekeskusmaiseen tapaan! Innoittajan vetämässä laboratorio-ohjelmassa lapset rakentavat uv-hohtavan synttärikakun, jonka sisältä vapautuu pilviä. Lisäksi tehdään hiukan erilaisia saippuakuplia.

Synttärikemiaa-pakettiin kuuluu laboratorio-ohjelman lisäksi herkullinen tarjoilu Tiederavintolassa sekä koko päivän voimassa olevat Heureka-liput.

Synttärikemiaa-juhlat voi varata lauantaisin kello 11.00, 13.00 tai 15.00.

Laboratorio-osuuden (kesto n. 35–40 min.) jälkeen synttäritarjoilut Tiederavintolassa. Innoittaja vetää laboratorio-ohjelman ja saattaa ryhmän sen jälkeen ravintolaan. Juhlijoille kannattaa varata aikaa myös omatoimiseen näyttelyihin ja päivän muihin ohjelmiin tutustumiseen joko ennen tai jälkeen synttäriohjelmaosuuden.

Hinta

Synttärikemiaa-synttärit maksavat 32 €/lapsi (vähintään 6 lasta). Ryhmäkoko 6–16 lasta. Yksi aikuinen pääsee veloituksetta Heurekaan alkavaa kymmentä lasta kohden

Varaa Synttärikemiaa-juhlat
 • Yleistä

  Sopii 6–12-vuotiaille lapsille

  Saatavilla suomeksi, englanniksi, ruotsiksi.

  Osallistujamäärän voi tarkentaa juhlaa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä info@heureka.fi.

  Viime hetken muutokset tulee ilmoittaa tullessa lipunmyyntiin sekä Tiederavintolaan.

 • Synttäritarjoilut

  Synttäripakettiin kuuluu synttärivieraille varattu serpentiinein ja ilmapalloin
koristeltu pöytä jäätelöpallokakun ja mehun kera. Tarjoilut ovat Tiederavintolassa heti ohjelmaosuuden jälkeen.  Voit tilata myös lisäherkkuja synttäripöytään voi tilata etukäteen myös muita herkkuja, kuten Slush-jäähilejuomaa, hotdogeja, donitseja tai vaikkapa vaahtokarkkeja. Omien herkkujen (mm. kakku) tuominen ei ole mahdollista.

  Lisäherkkujen tilaukset maksetaan Tiederavintolaan ja synttäripaketit Heurekan lipunmyyntiin.

  Huom. Allergioita ja mahdollisia lisätarjoiluja koskevissa asioissa pyydämme teitä ottamaan suoraan yhteyttä Tiederavintolaan, p. (09) 8579 399 tai sähköpostitse ravintola@heureka.fi. Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot sähköpostitse kolme arkipäivää ennen tilaisuutta.

  Katso synttäriherkkujen lisävalikoima
 • Varaukset

  Varmistaaksenne varauksen mieluisaan ajankohtaan suosittelemme varaamaan syntymäpäiväpaketin hyvissä ajoin.

  Syntymäpäivät maksetaan tullessa lippukassalle, lisätilaukset tarjoiluille maksetaan Tiederavintolaan erikseen.

  Varauksen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään kahta viikkoa aikaisemmin. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta perimme 50 % kokonaishinnasta.

  Syntymäpäivillä ryhmän valvontavastuu on vanhemmalla tai ryhmän aikuisella.
  Voit valita sopivimman ajan itse varauskalenteristamme. Kun varaus on tehty, siitä lähetetään varausvahvistus sähköpostitse.

  Tee varaus