Heurekan lippukauppa

Heureka-lippu

Heureka-lippu oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Heurekan näyttelyihin ja planetaario-elokuviin yhden päivän ajan. Näyttelyvaihdon aikana 30.10.-15.11.2017 liput erikoishintaan -50 %.

Heureka Club -vuosikortti

Heureka Club -kanta-asiakaskortilla lunastat rajattoman pääsyn Heurekan näyttelyihin ja planetaarioelokuviin vuoden ajan.

Lahjakortti

Osta ladattava lahjakortti täältä! Kortti postitetaan oston yhteydessä annettavaan postiosoitteeseen. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä.

Syksyn tiedeleirit 2017

Syyslomatiedeleirit järjestetään alakouluikäisille (2005–2010 syntyneille). Kaksipäiväiset leirit järjestetään ma-ti sekä to-pe viikolla 42. Leiripäivänä ohjelmaa on klo 10–15. Ohjelma leireille on pääosin koottu kesän 2017 tiedeleirien tarjonnasta ja hinta on 80€/lapsi. Lue lisää täältä

Aku Ankan K.O.O.D.I. -leiri 18.10.2017

Aku Ankan K.O.O.D.I.-leirillä alakouluikäiset tutustuvat koodaamiseen tuttujen ankkalinnalaisten, tarinoiden ja sarjakuvien avulla. Leiriläiset herättävät koodaamalla henkiin hauskoja tarinoita, joissa seikkailevat Aku, ankanpojat, Roope-setä kuin muutkin tutut Ankkalinnan hahmot. Leiri sopii niin vasta-alkajille kuin jo vähän koodanneillekin lapsille. Leirin hinta on 50€ /lapsi