Koululaishinnat

Koululaishinnat ovat voimassa suomalaisten päiväkotien, peruskoulujen ja toisen asteen oppilaitosten ryhmille silloin, kun vierailu toteutetaan opettajan johdolla. Koululaishinnat edellyttävät ennakkovarausta ja yhteismaksua.

Näyttelylippu 7,50 €/oppilas
Omatoiminen tutustuminen kaikkiin avoinna oleviin näyttelyihin.

Näyttelyt ja yksi kouluohjelma 9,00 €/oppilas
Omatoiminen tutustuminen kaikkiin avoinna oleviin näyttelyihin sekä osallistuminen yhteen ikäryhmälle sopivaan opastettuun kouluohjelmaan.

Näyttelyt ja yksi planetaarioelokuva 9,00 €/oppilas
Omatoiminen tutustuminen kaikkiin avoinna oleviin näyttelyihin sekä paikat yhteen vapaavalintaiseen planetaarioelokuvaan.

Näyttelyt ja yksi planetaarioelokuva ja yksi kouluohjelma 10,50 €/oppilas
Omatoiminen tutustuminen kaikkiin avoinna oleviin näyttelyihin, osallistuminen yhteen ikäryhmälle sopivaan opastettuun kouluohjelmaan sekä yhteen vapaavalintaiseen planetaarioelokuvaan.

Koululaiskäyntien yhteydessä opettajat, kouluavustajat ja henkilökohtaiset avustajat pääsevät sisään maksutta. Ryhmän saapuessa linja-autolla myös kuljettaja pääsee sisään maksutta. Kouluryhmien mukana saapuvat muut aikuiset valvojat maksavat koululaislipun hinnan. Yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijat maksavat opiskelijalipun hinnan.

Hyvä tietää

Maksaminen

Jos oppilaat maksavat käyntinsä itse, keräättehän rahat opettajalle etukäteen, opettaja maksaa kaikkien sisäänpääsyn kerralla.

Mikäli kouluryhmässä oppilaat maksavat liput yksitellen, veloitetaan koululaislipun sijasta opiskelijalipun hinta.

Maksutavat

Vierailun voi maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai vierailun jälkeen lähetettävällä laskulla. Laskutuslisä on 8 euroa.

Ruokailu

Mahdollinen lounas tai muut tarjoilut varataan suoraan Tiederavintolasta. Tarjoilut maksetaan ravintolaan.