Kumppanuustarina: Suoliston salaisuus x Biocodex

Suoliston salaisuus

 

Biocodex on lääkeyritys, jonka tavoitteena on jakaa tutkittua tietoa inspiroivalla tavalla ja kannustaa ihmisiä edistämään hyvinvointiaan. Heurekan missio oivaltamisen ilosta ja ainutlaatuisesta tavasta tutustua tieteeseen kohtaa loistavasti Biocodexin tavoitteet. Biocodexin yksi keskeisistä osa-alueista on suoliston mikrobiston yhteys terveyteen, joten Suoliston salaisuus -näyttely tuntui nappivalinnalta yhteistyön aloittamiseksi”, kertoo Virve Vanhala, Biocodexin markkinointi- ja viestintäjohtaja.

“Yhteistyö Heurekan kanssa on sujuvaa, joustavaa ja lämminhenkistä. Heurekalaisilla on aitoa tahtoa löytää kaikille osapuolille hyvä ratkaisu ja he ovat vastaanottavaisia uusille ideoille. Biocodex toivoo löytävänsä yhteisiä projekteja tiedekeskus Heurekan kanssa myös tulevaisuudessa. Tavoitteemme ja arvomme tuntuvan kohtaavan hyvin, jolloin yhteistyö on antoisaa molemmille osapuolille. On ollut upeaa tutustua syvemmin Heurekan laajaan tarjontaan erilaisille kohderyhmille, kuten koululaisille tai H18-illat aikuisille. Heureka on kansainvälinen toimija ja arvostettu kumppani myös maailmalla”, jatkaa Virve.

Suoliston salaisuus -näyttely havainnollisti suoliston toimintaa ja paljasti ihmiskehon salaisuuksia. Näyttely auttoi kävijää ymmärtämään, miten älykäs suolisto itse asiassa on, ja miten tietoa voi hyödyntää jokapäiväisessä elämässä voidaksemme paremmin.