Lounas päivittäin

Lounas sisältää päivittäin vaihtuvan valikoiman lämpimiä pääruokia, keiton, salaattipöydän, leipää ja ruokajuomat (myös kahvin ja teen).

Lounas saatavilla ma–pe klo 11.00–14.00 ja la–su 11.00–16.00.

Aikuiset: 14,90 €

Nuoret (7–13-v.): 12,70 €

Lapset (alle 7-v.): 1,50 € / ikävuosi

  • Ma 15.4.

    Timjamilla
    maustettu punajuurisosekeitto (VE, G)

    Sweet&sour
    mifua ja wokvihanneksia (L, G)4

    Katkarapu-hollandaisetäytteistä
    puna-ahventa (L)

    Lihapullia
    kermakastikkeessa (L, G)

    Persiljaperuna (VE)

    Kouluryhmille:

    Lihapullia kermakastikkeessa (L, G) ja persiljaperuna (VE)

  • Ti 16.4.

    Tomaattinen
    linssikeitto (VE, G)

    Kikherne-kukkakaali
    curry (VE)

    Cajun
    maustettua possukastiketta (L, G)

    Korianterilla
    ja sitruunalla maustettua uunikirjolohta (M, G)

    Lime
    basmatiriisi  (VE, G)

    Kouluryhmille:

    Tiederavintolan
    lihamakaronilaatikkoa (L)

  • Ke 17.4.

    Parsakaalikeitto
    (VE, G)

    Vegaaninen
    pyttipannu (VE) ja maustekurkku dreamfraichea (VE)

    Kalkkuna
    cordon bleu (VL) ja aurajuustomajoneesia (L, G)

    Lihamureketta
    ja paahdettuja juureksia (L) ja ruskeaa kastiketta (L, G)

    Perunamuusia
    ruskistetulla voilla (L, G)

    Kouluryhmille:

    Lihamureketta
    ruskeassa kastikkeessa (L) ja perunamuusia (L, G)

  • To 18.4.

    Klassinen
    sipulikeitto (VE, G)

    Nuudeliwokkia
    ja teriyaki marinoitua quornia (VE)

    Chili-paprika
    maustettua kananpoikaa (M, G) Salsa verde (VE, G)

    Bbq
    maustettua nyhtöpossua (L, G) ja piparjuuri smetanaa (L, G)

    Paahdettua
    perunaa (VE, G)

    Kouluryhmille:

    Lihapullia
    kermakastikkeessa (L, G) ja persiljaperuna (VE)

  • Pe 19.4.

    Vaniljalla
    maustettu kurpitsakeitto (VE, G)

    Paahdettua luomutofua,
    tomaatti-papuhöystöllä (VE, G)

    Ndujalla
    maustettua kanapastaa (L)

    Ylikypsää
    naudanrintaa punaviinikastikkeessa (M, G)

    Rosmariiniperunaa (VE)


    Kouluryhmille:

    Kermaista
    kanapastaa (L)

  • La 20.4.

    Aasialainen
    kasviskeitto (VE, G)

    Fajita
    maustettua härkistä ja paistettuja kasviksia (VE, G)  

    Mureaa
    porsaanposkea aurajuustokastikkeessa (L, G)

    Mantelikalaa (M) ja tilli-sitruuna fraichea (L, G)

    Riisiä (M, G)

     

    Lisäksi: Lihapullat M,G  kananugetit M ,
    nakit M,G ja  ranskalaiset VE, G
    Falafelpyöryköitä VE,G

  • Su 21.4.

    Pehmeä kurpitsasosekeitto
    (VE, G)

    Vegaaninen
    bolognese (VE)

    Paneroitua
    kananpoikaa, papu-pekonipedillä (L, G)

    Lammaspyöryköitä
    sienikastikkeessa (L)

    Valkosipuliperunoita
    (VE)

                         

    Lisäksi: Lihapullat M,G  kananugetit M, nakit M,G ja  ranskalaiset VE, G, Falafelpyöryköitä
    VE,G