Lounas päivittäin

Lounas sisältää päivittäin vaihtuvan valikoiman lämpimiä pääruokia, keiton, salaattipöydän, leipää ja ruokajuomat (myös kahvin ja teen).

Lounas saatavilla ma–pe klo 11.00–14.00 ja la–su 11.00–16.00.

Aikuiset: 14,90 €

Nuoret (7–13-v.): 12,70 €

Lapset (alle 7-v.): 1,50 € / ikävuosi

  • Ma 22.4.

    Rakuunalla
    maustettu porkkanasosekeitto (VE, G)

    Paahdettua
    punajuurta ja timjamimarinoitua nyhtökauraa (VE)

    Kermaista
    valkosipuli härkäpataa (L, G)

    Seesampaahdettua
    kananpoikaa paprika-papupedillä (M, G)

    Basmatiriisiä
    (VE)

    Kouluryhmille:

    Kalamurekepihvejä (L, G) ja höyrytettyä perunaa (VE)

  • Ti 23.4.

    Kesäkurpitsa-fenkoli
    keitto (VE, G)

    Tiederavintolan
    meheviä papu-juurespihvejä (VE) ja Mango-chili dreamfraichea (VE)

    Pitkään
    haudutettua porsaanposkea punaviinikastikkeessa (M, G)

    Lohilaatikkoa
    (L, G)

    Paahdettua
    perunaa (VE, G)

    Kouluryhmille:

    Lihapullia
    tomaattikastikkeessa (L, G) ja pastaa (VE)

  • Ke 24.4.

    Herkkusienikeitto
    (VE, G)

    Paistettua
    tofua ja harissabataattia (VE, G)

    Sitruuna-basilika
    maustettua maalaiskananpaistia (M, G)

    Kebabia
    mausteisessa tomaattikastikkeessa (L, G) ja jogurttikastiketta (L, G)

    Kurkumariisiä (VE)

    Kouluryhmille:

    Lihapullia
    ruskeassa kastikkeessa (L, G) ja Höyrytettyä perunaa (VE)

  • To 25.4.

    Paahdettu
    paprikakeitto (VE, G)

    Värikkäitä
    kasviksia ja limonellomifua (L, G)

    Valkoviinissä
    haudutettua puna-ahventa (M, G)

    Paahdettua
    porsasta hunaja-pippurikastikkeessa (L, G)

    Paahdettua
    timjamiperunaa (VE, G)

    Kouluryhmille:

    Lihapullia
    ruskeassa kastikkeessa (L, G) ja paahdettua perunaa (VE)

  • Pe 26.4.

    Basilikalla
    maustettu tomaattikeitto (VE, G)

    Kasvismoussaka
    (VE)

    Paneroitua
    kampelaa (G) ja Tilli-sitruuna kermaviiliä (L, G)

    Toscanalainen
    lihapata naudanpaistista (L)

    Silkkistä perunamuusia (L, G)

    Kouluryhmille:

    Kananpoikaa
    currykastikkeessa (L, G) ja Riisiä (VE)

  • La 27.4.

    Hernesosekeitto
    (VE, G)

    Afrikkalainen
    kikherne-kasvispata (VE, G)

    Chili con carne naudanjauhelihasta (M, G)

    Paneroitua kananpaistia ja paahdettuja
    kauden vihanneksia (M, G) ja pippurifraichea (L, G)

    Basmatiriisiä (VE, G)

     

    Lisäksi: Lihapullat M,G  kananugetit M ,
    nakit M,G ja  ranskalaiset VE, G, Falafelpyöryköitä VE,G

  • Su 28.4.

    Täyteläinen
    kikhernekeitto (VE, G)

    Metsäsienirisottoa
    (VE, G)

    Karamellisoitua
    kananpoikaa tulisessa Gochujangkastikkeessa (M, G)

    Pannupihvejä
    (L, G) ja pekonimajoneesia (M, G)

    Maalaislohkoperunoita
    (VE)

                         

    Lisäksi: Lihapullat M,G  kananugetit M, nakit M,G ja  ranskalaiset VE, G, Falafelpyöryköitä
    VE,G